Der blev her i weekenden 27.-28.august afholdt senior DM på Århus Stadion.
Efter en første dag i strålende solskin, hvor Kristian Kolbye sprang 4,15 i stang og Freyja Anderberg 3,15 også i stang, var det søndag tid til nogle tunge byger.
Begge dagens deltagere fra Amager skulle starte deres konkurrencer netop da det var allerværst.
Sandra B Christensen havde en revanche til gode efter sidste års 4.plads i højdespring. Sandra var i modsætning til flere af de andre ret upåvirket af vejret. Igennem hele konkurrencen var hun den der var mest stabilt springende. Første nedrivning kom på 1,69 m. Her kom den senere 2er over, og Sandra var 3er – men kom dog komfortabelt over i 2.forsøg. Sandra fandt rytmen og klarede 1,72 i 1.forsøg som den eneste, og kunne hermed glæde sig over sit 5.DM for senior i de sidste 6 år i højde udendøre.

Lisa Brix startede kort efter Sandra i diskos. I en meget våd ring kunne hun se sine 2 første forsøg ende udenfor kasteretningen – det ene var omkring 50 m. I 3.forsøg fik Lisa endeligt godkendt et kast på 45,40 m, hvilket bragte hende op på 3.pladsen. Yderligere et kikset forsøg og et femte kast på 45,14 m som ikke ændrede på placeringen. I 6. og sidste forsøg ramte Lisa den endelig og fik noteret 49,25 m og rykkede op på 2.pladsen efter Kathrine Bebe der fik 54.02 – mesterskabrekord.

Så kunne 2 piger og deres trænere køre glade og smilende mod Amager.

Se alle resultater HER

Af Lars Hansson – træner.

thumbnail_IMG_3642

thumbnail_IMG_3653