Lørdag den 20.august afholdt Amager Atletik Club for 19.gang dette børnearrangement ved Stadsgraven ved Christmas Møllers Plads.

Igen i år var vejret med os, idet det var tørt, mest overskyet , svag vind og 20-22 grader. Så der var godt gang i de unge både før og under løbene – ud over ved selve løbene, også ved sprint, kuglestød og skumspydkast. Vi håber at alle havde en hyggelig eftermiddag.

I alt kom der 125 børn i mål – noget færre end de sidste par år – men der var vist også rigtig mange tilbud rundt om i byen denne dag.

Der var præmier til alle de 8 klassevindere og medaljer til alle. Ingen nye klasserekorder, men der var mange der ikke var så langt fra – tættest var Marcus Rølling i D10-12 år hvor han kun manglede 10 sekunder. Amager AC’s unge var så ubeskedne at vinde 6 af de 8 klasser.

Hvis man har kommentarer til arrangementet, ris, ros eller spørgsmål – så skriv til amageratletik@email.dk

Hvis nogle skulle have lyst til at gå til atletik, så har klubben nu åbent for nye medlemmer i alle rækker, lige fra minier 4/5 år og 6/7 år – til ungdom 8/9-10/11-12/13 og 14/15 år.
Man er velkommen til et par prøvetimer på Tårnby stadion tirsdage og torsdage – se tider her på sitet under “træning”.

Til de voksne, er der også tilbud om træning, enten på motionshold eller løbe/disciplinhold. Herudover afholder klubben det månedlige Christianshavnermil til og med oktober.

Stor tak for jeres deltagelse, samt tak til de mange hjælpere fra klubben.

Se resultatlisten HER

Se billeder fra Robert Fedder HER