Tirsdag aften den 8.marts, var der samlet 10 aktive atleter fra Amager AC på Østerbro i Sparta-hallen. Det var et børnestævne for 6-7 år og 8-9 år.
Øvelserne var 40 m, længdespring og kuglestød. For nogle var det deres første stævne, mens andre har været til stævne før.
Silke Madsen og Caroline Nielsen (8-9 år) var de første der var i ilden på 40 m, mens var Lea Larsen, Annabelle Stewart og Lili Clausen (6-7 år) prøvede kræfter med længdespring. Her lykkedes det alle pigerne at komme ud i sandet og de havde en rigtig god oplevelse med det at være til et stævne.
Derudover skulle de 3 piger fra minierne også løbe 40 m, hvilket også forløb rigtigt godt.
Silke og Caroline løb også 40 m og stødte kugle. I kugle var der lidt udfordringer, da dette ikke er blevet trænet meget over vinteren, mens 40 m bare løb der ud af.
Der var også 5 friske drenge med. Mads Schiff, Carl Nielsen, Jasper Nielsen fra de 8-9 årige, de var alle 3 med i længde og 40 m. Carl blev nummer 2 på 40 m i tiden 6,98 og i længde havde Carl under prøve springene en del problemer med tilløbet, efter en vinter der mest har stået på en del løbetræning. Dette fik jeg og Carl samme styr på. Han endte som nummer to med et spring på 3,70.  Mads og Jasper klarede det også rigtigt godt i længde, hvor tilløbene også her skulle tilpasses. Mads sprang 3.42 m hvilket var personlig rekord. Jasper kom ud på de 2.49 m.
Der var også 2 seje drenge med fra minierne, nemlig Alfred Brushøj og Gabriel Trondheim.  De var med i længdespring og 40 m. På 40 m var Gabriel den hurtigste i feltet i tiden 8.36, mens Alfred løb ind i tiden 10.81. I længdespring kom Alfred lige ud over de 2 meter, med et spring på 2.01 m. Gabriel kom ud på 1.84 m. Gabriel og Alfred havde også en god oplevelse med at være til stævne.
Se resultater HER
Lærke Rasmussen