Casper til NM på Island

Her i weekenden 12.-14.august var Island vært for de nordiske U20 mesterskaber. Stævnet er både en hold konkurrence og samtidig kåres der individuelle mestre.
De tre ”store” atletiklander Finlands, Sverige og Norge stiller med  egne hold, 2 deltagere i hver øvelse, mens Island og Danmark stiller et fælles hold, typisk med en deltager fra hvert land i øvelserne.

Amager ACs talentfulde kaster, Casper Jørgensen var udtaget til den Dansk/Islandske hold i diskos kast, og det på trods af at Casper jo stadig er i U18 klassen, og dermed skulle konkurrere mod op til 2 år ældre nordiske modstandere.

Diskos konkurrencen afvikles med junior redskaber, det vil for Casper vedkommende sige en 1,75 kg diskos (i modsætning til Casper normale 1,5 kg redskab).

Casper var på forhånd seedet som nummer 7 ud af de 8 deltagere, og denne seedning hold han uden besvær, med et resultat på 49,28 meter, det er bare 10 centimeter kortere end Caspers PR med 1,75 kg diskossen.
Det skal tilføjes at Island viste sig fra sin ikke så gæstfrie side i weekenden med kulde og byger, så ikke optimale forhold for atleterne.

Related Posts

Ingen resultater fundet.
Menu