Mandag den 4. august løb årets 5. Christianshavnermil af stablen. Løbet var samtidigt et lille jubilæum idet løbet var løb nummer 150 siden det første løb 16. maj 1993. Ved dette løb deltog der 83 løbere. Ved kig på resultatlisten kan jeg se at der faktisk er flere deltagere ved dagens løb som også deltog i det første løb – bl.a. løberen med flest løb af alle Bente Egeberg (133 løb).

Som ved stort set alle løb i år var der regn på dagen – faktisk en silende en af slagsen hele formiddagen og middag – men som ved de øvrige løb var regnen stoppet inden startskuddet, så det var fantastisk godt løbevejr, sol, jævn vind og ca. 21-22 grader – så dagens vanddepot ved 5 km blev flittigt besøgt.

Der deltog 670 løbere denne gang, fordelt med 279 kvinder og 391 mænd. Som vanligt godt at se alle de mange deltagere i moden alder der trofast møder op.

Der var denne gang en enkelt løbet der kom ind på top 10 lister – men til gengæld en bemærkelses værdig en. 10 årige Marcus Rølling debuterede i løbet – første gang han løb så langt – løb på 30,48 min. – meget imponerende.

Endnu en løber rundede de 100 løb denne gang – nemlig John Frandsen. Michael Lerche Nielsen, Flemming Andersen, Helle Klok og Henrik Holmsgaard rundede 50 løb. Mens Gert Bolvig, Henriette Ytting, Kristian Juhl Nielsen, Sabine Holm, Claus Madsen, Sanne Buhl, Lars Cappelen, Per Bertelsen og Gyda Petersen løb deres løb nummer 25. Tillykke til alle.

Også ved dette løb var det et stort problem at der var mindst 6 løbere der stillede op med en anden deltagers startnummer. Problemet bliver stort når det er mænd der løber med en kvindes startnummer – så får ”hun” jo trukket 10 minutter fra sin tid. Derudover betød det at det var tæt på en klasserekord hos de ældste herrer – men det var en yngre mand der havde ”lånt” startnummeret.

Så finanskrisen er ikke helt overstået endnu, med det store antal deltagere der vil spare et startgebyr -J

Derudover var der 4-5 stykker der slet ikke havde startnummer på. Det skaber stor uro ved målgang – løb i det mindste ved siden af målet. Skulle du have glemt eller mistet dit nummer så få et nyt i teltet FØR start på løbet.

For at få et serieresultat skal du deltage i mindst 4 løb over året – 4 hurtigste tæller med.

Nike løbebluse kan hele året købes i teltet for 100 kr.

Har du rettelser eller spørgsmål – skriv til amageratletik@email.dk

Til sidst lidt reklame for klubbens øvrige løb. Husk Børnemilen afholdes lørdag den 23.august kl. 15. Læs om løbet og tilmelding på www.amageratletik.dk

Tårnbyløbet torsdag den 8.oktober, samt Bakke Challenge søndag den 2.november.

Der er åbent for tilmelding nu på www.events4u.dk

På gensyn til det næste løb som er den 1. september kl 18.30.

Resultatlisten kan nu ses HER.

Samlet stilling efter 5 løb kan ses HER

Billeder kan ses hos Henrik Madsen HER