Christianshavnermilen august

Mandag den 7.august blev løb nummer 171 i rækken af løb i den 25.sæson siden det første løb i maj måned 1993 afholdt.
Denne gang var vi meget heldige med vejret – idet vi ramte en af de sjældne rigtig gode sommerdage denne sommer. Svag vind, sol, tørt hele dagen og 20-21 grader – perfekt til en løbetur.

Hele 629 løbere fandt derfor vej til målet denne gang, fordelt med 259 kvinder og 370 mænd. Et højt antal for denne måned og over 100 mere end samme måned sidste år.
Desværre strejkede vores målur kort efter de første var i mål, så man kunne ikke se sin tid denne gang.
Der var 3 der flot kilede sig ind i Top 10 listerne – og 2 af dem med nye klasserekorder. Else Marie Ammentorp der var een af den meget store gruppe fra Hellas Roskilde der besøgte os denne gang, udraderede den gamle rekord i K60+ til nu meget flotte 32.08 min. I den anden ende forbedrede Marcus Rølling fra Sparta sin egen drengerekord til ligeledes flotte 27,26 min.

Der var også en hel del jubilarer denne gang med mange løb på bagen. Løbets deltager med flest løb – Ivar Fjeldsted har rundet de 150 løb nu som den første.Det er ikke mange løb han ikke har deltaget i over de 25 år. Thor Birkman løb sit løb nummer 100 og Susanne Bak løb nr 75. Helena Bay Clausen rundede 50 løb, og endelig løb disse deres løb nummer 25: Tonny Czajkowski, Sofie Holm Larsen, Lars Deigaard og Ulrik Carstens – tillykke til alle.

Husk at hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start. Husk også altid at startnummeret altid skal sidde på brystet og ikke på ryggen eller låret.

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året, og være tilmeldt serien.

Der kan købes Nike løbe t-shirt i teltet for 100 kr.

Der blev udtrukket 15 vindere af gavekort på 200 kr. til Green Mango som er løbets hovedsponsor, blandt dagens deltagere – stor tak til Green Mango.

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Den samlede stilling hvor alle med 3 eller 4 løb er taget med kan ses HER

Se Top 10 listen HER

Se billeder fra Henrik madsen HER

Lidt reklame for et andet af klubbens løb, hvor det handler om de unge. Klubben afholder Børnemilen den 19.august kl. 15 – læs om løbet andet sted på sitet. Der er åben for on-linetilmeldinger HER

Related Posts

Ingen resultater fundet.

Menu