Mandag den 3. juni blev så årets 3. løb af årets 7 løb afholdt. Løbet var nummer 183 i rækken af løb i den 27 .sæson siden det første løb i maj måned 1993.
Det artede sig sådan at det var årets første sommerdag med lumre 25-26 grader om eftermiddagen – hen under aften trak sorte skyer op og det bulrede lidt i det fjerne – men bortset fra en lille byge lige før løbet, så var det glimrende løbevejr med overskyet stille vejr og 21-22 grader.
Det truende uvejr holdt nok en del væk, og der er også rigtig mange andre løb i denne periode, bl.a. kvindeløb samme aften i strandparken.
Men 633 løbere kom i mål, fordelt med 259 kvinder og 374 mænd – ca. 80 mere end samme løb sidste år,

Det lumre vejr gjorde at der ikke kom en eneste ny tid på all time Top 10 listen.
Rikke Due Andersen var også hurtigste kvinde denne gang i 30,10 min. Mens Jesper Andkær Larsen var hurtigste mand i tiden 24,47 min – sølle 1 sekund fra han PR.

Der var også denne gang en masse med løbsjubilæer. Inge Berthelsen løb sit løb nr 100 – Anne Månsson sit løb nr 75. Henrik Franijeu og Irene Amorøe rundede 50 løb. Anne Birk Holm, Gert Larsen, Ole Torp Aundal, Peter Borreskov Veistrup og Søren Ro Christensen løb deres løn nummer 25.

Desværre var der igen nogle kvinder der løb sammen med mændene – vi skal bede alle om at stille op i den rigtige start – ellers laver det kuk i resultatlisterne, eller i hvert fald forsinker dem. Der var også et par mænd der løb med et startnummer tilhørende en kvinde.
Husk at hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start. Husk også altid at startnummeret altid skal sidde på brystet og ikke andre steder.

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året.

Også denne gang blev der udtrukket 15 gavekort på 200 kr til Green Mango – stor tak til Mathias fra Green Mango.

Lidt reklame for et andet af klubbens løb. Ørestadsløbet finder sted onsdag den 19.juni kl. 18.30 med 10 km og 1/2 maraton på meget naturskønne ruter på Fælleden, Valby, Hvidovre med start og mål ved Fields.
Tilmelding kan ske nu hos www.sportstiming.dk

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Billeder fra Henrik Madsen HER

På gensyn til næste løb der er den 1.juli kl. 18.30