Mandag den 13. maj blev årets 2. løb af årets 7 løb afholdt. Løbet var nummer 182 i rækken af løb i den 27 .sæson siden det første løb i maj måned 1993.
Igen var vi rimelig heldige med vejret – faktisk rigtig fint løbevejr, med let NØ vind, mest sol og omkring 12-13 grader.

Der kom flot 771 løbere i mål, fordelt med 342 kvinder og 429 mænd. Det var det højeste antal til et maj løb i 5 år. Igen flot at se hvor mange der deltager i den ældste række – +60 år – hele 91 kom i mål her – mener det må være rekord.

Der var mange der benyttede de gode forhold til at sætte personbedste tider – faktisk var der også hele 6 kvinder der forbedrede sig eller kom på all time top 10 listen. Ingen mænd, men det er også skrappe tider der skal til. Rikke Due Andersen var hurtigste kvinde i den flotte tid 28,51 – men Peter Torp med 24,15 var klart hurtigste herre.

Der var denne gang rigtig mange løbsjubilæer. Kaspar Holm løb nummer 100, Bente Stavnshøj, Flemming Andersen og Karin Bøtker løb nummer 75. Sanne Buhl, Margit Nielsen og Warny Sauerbrey passerede 50 løb. Og endelig løb Ann Birk Holm, Martin Lundstrøm, Marlene Struge, Mette Fabild, Connie Christensen, Kim Gøllnitz og Lisbeth Stephansen deres løb nummer 25.

Desværre var der igen en del kvinder der løb sammen med mændene – vi skal bede alle om at stille op i den rigtige start – ellers laver det kuk i resultatlisterne, eller i hvert fald forsinker dem. Faktisk var der hele 17 kvinder der forstyrrede tidtagningen. Der var en mand der løb med et startnummer fra tidligere år, nogle med startnummer på ryggen, og en med startnummeret foldet sammen i hånden.
Husk at hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start. Husk også altid at startnummeret altid skal sidde på brystet og ikke andre steder.

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året.

Lidt reklame for et andet af klubbens løb. Ørestadsløbet finder sted onsdag den 19.juni kl. 18.30 med 10 km og 1/2 maraton på meget naturskønne ruter på Fælleden, Valby, Hvidovre med start og mål ved Fields.
Tilmelding kan ske nu hos www.sportstiming.dk

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Billeder fra Henrik Madsen HER

På gensyn til næste løb der er den 3.juni kl. 18.30