DM senior blev på trods af corona restriktioner gennemført den 14.-16. august, men med et begrænset setup. Stor ros til Sparta for et velgennemført arrangement på Østerbro stadion med god stemning og mange flotte præstationer.

Amager Atletik Club havde kun en deltager med ved stævnet. Theis Læssøe stillede lørdag til start på 1500m og søndag på 800m.

1500m blev en taktisk affære, hvor udgangstempoet var uhyre langsomt. Faktisk blev der for alvor først skruet op for tempoet på sidste omgang. Theis fulgte godt med og fightede sig til en fin 8. plads, hvilket var flere placeringer bedre end hans seedning. Tiden blev 4.10,72 hvilket var ca. 4 sek. langsommere end vinderen.

I søndagens løb blev 800m gennemført som én finale, uden indledende heats. 13 deltagere stillede til start. Theis lagde konservativ ud i den bageste del af feltet. 400m blev rundet på 10. pladsen i 57,4 sek. hvorefter Theis avancerede op gennem feltet. Med 200m igen blev spurten sat ind og flere konkurrenter blev passeret på opløbsstrækningen. Theis kom i mål i tiden 1.54,95 på en fornem 5. plads. Tillykke med de fine resultater.