Weekenden 10.-11. september inviterede Hvidovre atletik til DM for ungdom. Amager Atletik Club stillede med 20 starter over weekenden, inkluderet et stafetlag på 4 x 100 m.

Første atlet i aktion var Tristan, som endte på en femteplads i spydkast. Tristan har i den sidste tiden arbejdet med at få rotationen til at sidde som den skal i diskos, og det vidste resultater om søndagen med en flot ny PR på 36.97 og fjerdeplads. Celina tog klubbens første medalje med sølv i længdespring og 5.00, kun to uge efter en forstrækning i låret. Senere om lørdagen fulgte hun op i højdespring, og tog guld med 1.62, efter gode forsøg på 1.69. I højdespring for P17 havde vi Laura med, som satte sæsonbedste med 1.56 og tog sjetteplads.

Sebastian, Emil og Carl stillede på 100 m indledende. Sebastian løb sig ind til ny PR, og Carl tog sig videre til finalen, der han vandt sølv med tiden 11.57. Emil og Sebastian var med i længdespring for D15. Det blev en jævn konkurrence, der Sebastian tog bronzemedaljen fem cm foran Emil, som havnet på en flot femteplads. Begge med nye personlige rekorder på henholdsvis 5.25 (Emil) og 5.30 (Sebastian). På søndagens 200 m var Carl og Sebastian med – Sebastian fik en kæmpe PR med tiden 25.88, og Carl løb ind til tittelen dansk ungdomsmester med tiden 23.02. Sammen med Tristan løb de tre drengene også ind til sølvmedalje på stafet sidst om lørdagen. Den nye klubrekorden på 4 x 100 m D15 lyder 47.22.

På pigesiden havde vi flere deltagere med. Line gav den gas i spydkast og endte på en femteplads. Det gjorde hun også i kuglekonkurrencen med et stød kun en centimeter fra sin personlige rekord. Her havde hun selskab af Silke, som endte konkurrencen med 8.74. I diskoskonkurrencen stillede de begge op, og Silke fik op et kast på 18.25. Line kastet 27.72 og tog med det bronze. Silke øver på rotationer i hammerkast, og efter blot et par ugers træning på det, satte hun ny personlig rekord med over to meter og fik med det en flot syvende plads.

Super indsats af alle atleter, og vi ønsker alle tillykke med resultaterne! 🙂