Bestyrelsen søger 2 nye bestyrelsesmedlemmer  

Bestyrelsen står i den uheldige situation at vi siden foråret har mistet 2 bestyrelsesmedlemmer, derfor søger vi nu 2 nye bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at bidrage til arbejdet i Amager Atletik Club. Vi indkalder til en ekstraordinær Generalforsamling, så snart vi ved, at der er nogle interesserede medlemmer, da vi skal være flere hænder til at løfte opgaven. 

Så er du interesseret i at gøre en forskel for vores dygtige atleter og for Amager Atletik Club, så har du nu chancen. Du behøver ikke selv være aktiv i AAC, for at komme i bestyrelsen.  

Hvis du vil vide mere om bestyrelsesarbejdet, så kontakt enten formanden Thomas Brink eller en af de andre bestyrelsesmedlemmer i klubben. Du er velkommen til enten at ringe, skrive eller gribe fat i en af os, vores oplysninger finder du HER

Da Michael Christensen har valgt at gå på efterløn og derfor stopper som administrator pr. 30/11 2020, søger vi også en ny administrator. Stillingsopslaget kommer op snarest. 
Det betyder også at der søges efter en ny kasserer der skal vælges ved Generalforsamlingen sidst i februar. Meld gerne interesse til bestyrelsen.

Bestyrelsen i Amager AC