Dato/klokkeslæt
Date(s) - 13/05/2023 - 19/10/2023
Hele dagen

Kategori


Hjælp din klub

Vi løfter i flok

Klubben har et princip om at alle skal hjælpe med at løfte de opgaver der er i klubben.
Så for at deltage og få betalt startgebyrer til stævner og arrangementer, samt deltage gratis i klubbens egne motionsløb, så skal man hjælpe til ved mindst 3 arrangementer over året. Samtidig skal ALLE der har modtaget tilskud til klubbenstræningslejr på Tenerife i 2023 hjælpe ved mindst 4 arrangementer

Det drejer sig om klubbens banestævner på Tårnby stadion (Tårnby Games og lysstævnet) samt klubbens 7 motionsløb.

Rent praktisk skal det ske på den måde at man ved den første tilmelding til et stævne/løb, skal angive mindst 3 arrangementer man kan hjælpe til ved.
Har man deltaget i stævner over vinteren angives også arrangementer nu.

Hvis du ikke ønsker at hjælpe, angives dette ved tilmelding, under bemærkninger for neden. Skriv blot ”Ønsker ikke at hjælpe/betaler selv”.

Hvis du ønsker at hjælpe, angiver du dine løb/stævner hvor du kan hjælpe nedenstående.

Når man nærmer sig de arrangementer man har valgt tilsendes der informationer pr email.

Ordningen gælder alle aktive medlemmer der deltager i stævner og arrangementer, og gælder for alle fra minier til veteraner.
For unge der ikke er fyldt 14 år vil det normalt være forældre der skal dække opgaven.

Listen med de stævner og løb der skal bruges hjælp til findes HER. Der er yderligere beskrivelser af de forskellige opgaver.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen nedenfor – i kommentarfeltet skriver du hvilke arrangementer du vil være hjælper til, i hvilket tidsrum du vil være til rådighed i, samt hvis der er en specifik opgave du ønsker at tage.

Det skal siges at vi alle står klar til at hjælpe nye som gamle så man gerne skulle være godt påklædt til sin opgave – ingen skal stå alene om en opgave de ikke er sat godt ind i.

Spørgsmål kan sendes til amageratletikclub@gmail.com

Bestyrelsen i Amager Atletik Club

Tilmelding

Billetter

Registration Information