Dato/klokkeslæt
Date(s) - 16/03/2022 - 31/10/2022
Hele dagen

Kategori


Hjælp din klub

Vi løfter i flok

Klubben har et princip om at alle skal hjælpe med at løfte de opgaver der er i klubben.
Så for at deltage og få betalt startgebyrer til stævner og arrangementer, samt deltage gratis i klubbens egne motionsløb, så skal man hjælpe til ved mindst 3 arrangementer over året.

I år vil det også være sådan, at hvis man ønsker at deltage i stævnearrangementer eller klubbens motionsløb, så kræver det at man melder sig aktivt som hjælper til klubbens egne arrangementer. Det er ikke den helt store byrde der pålægges – idet det drejer sig om mindst 3 arrangementer over sæsonen.
Familie med børn skal kun hjælpe ved 3 arrangementer i alt.
Det drejer sig om klubbens banestævner på Tårnby stadion (Tårnby Games, et UP stævne i år og lysstævnet) samt klubbens 7 motionsløb.

Rent praktisk skal det ske på den måde at man ved den første tilmelding til et stævne/løb, skal angive mindst 3 arrangementer man kan hjælpe til ved.
Har man deltaget i stævner over vinteren angives også arrangementer nu.

Hvis du ikke ønsker at hjælpe, angives dette ved tilmelding, under bemærkninger for neden. Skriv blot ”Ønsker ikke at hjælpe/betaler selv”.

Hvis du ønsker at hjælpe, angiver du dine løb/stævner hvor du kan hjælpe nedenstående.

Når man nærmer sig de arrangementer man har valgt tilsendes der informationer pr email.

Ordningen gælder alle aktive medlemmer der deltager i stævner og arrangementer, og gælder for alle fra minier til veteraner.
For unge der ikke er fyldt 14 år vil det normalt være forældre der skal dække opgaven.
Ordningen gælder også hvis man ønsker at deltage gratis ved klubbens egne motionsløb.

 

Listen med de stævner og løb der skal bruges hjælp til findes HER. Der er yderligere beskrivelser af de forskellige opgaver.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen nedenfor – i kommentarfeltet skriver du hvilke arrangementer du vil være hjælper til, i hvilket tidsrum du vil være til rådighed i, samt hvis der er en specifik opgave du ønsker at tage.

Det skal siges at vi alle står klar til at hjælpe nye som gamle så man gerne skulle være godt påklædt til sin opgave – ingen skal stå alene om en opgave de ikke er sat godt ind i.

Ordningen administreres af klubbens sportslige ansvarlige Martine – spørgsmål kan derfor hendvendes til hende på mail amageratletikclub@gmail.com

Bestyrelsen i Amager Atletik Club

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.