Dato/klokkeslæt
Date(s) - 07/10/2022 - 09/10/2022
00:00

Kategori


Fredag den 7. oktober til søndag den 9. oktober inviterer AAC ungdommerne i klubben til hyttetur. Vi har været så heldige at kunne leje ”Glænø lejren” i NV Sjælland
igennem KFUM.

Deltagere
Turen er for alle ungdommer fra 8 år (årgang 2014). Der er plads til omkring 60 overnattende – hvis der er større tilslutning, så gælder først til mølle.

Der vil være ungdomstrænere med på turen, men det er en forudsætning at der er nogle friske forældre der kan tage med – det forventes at det bliver en meget stor flok at skulle fodre af og aktivere. Behov i forhold til antal tilmeldte – giv besked ved tilmelding om mor/far kan deltage på turen.

Aktiviteter
Der bliver arrangeret forskellige aktiviteter under opholdet, idrætslige som sociale – det plejer at være nogle sjove og spændende ture. Der er masser af skov, strand og masser af plads.

Transport
Vi er afhængige af forældre der kan køre børn op og hente når det skal hjem igen, så om du ikke kan tage med, er det super om du kan køre en af vejene. Fordeling i bilerne kan aftales nærmere når frist for tilmelding er over.

Tilmelding
Senest mandag 3. oktober via dette arrangement, men meget gerne med det samme.
Noter om forældre kan deltage på turen, hente, bringe eller eventuelt tage kage med (altid populært).

Det er et deltagergebyr på kr. 450, som kan betales over Mobilepay nr. 422756. Anfør “Navn/Glænø”. Dette beløbet dækker delvis betaling for ophold, mad og forplejning. Klubben betaler resten.

Information
For mere information, ring eller skriv til Martine Nilsen på amageratletikclub@gmaill.com eller 23661400

Bag op om dette gode initiativ
Idræts- og ungdomsudvalget i Amager Atletik Club

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.