Mandag den 5.september blev løb nr. 165 i rækken af løb i den 24.sæson siden det første løb i maj måned 1993 afviklet – og hermed årets næstsidste løb.

Om muligt var det denne aften endnu bedre vejr end ved årets øvrige løb, hvor vi ellers har været ret heldige hele året. Efter søndagens syndflod var det en fantastisk mandag aften, næsten vindstille, delvis sol og behagelige 18-19 grader. Mange benyttede lejligheden til at løbe årsbedste eller all-time bedste.

Se den opdaterede Top 10 liste HER

560 løbere kom i mål denne gang, lidt flere end de sidste par gange fordelt med 232 kvinder og 328 mænd – heraf 12 under 15 år og 69 +60 år. Også denne gang en del nye – velkommen til alle.

Der var også denne aften flere der havde løbsjubilæum. Jørgen H Olsen passerede de 75 løb.
Benny Gøbel, Flemming Petersen, Peter Sonne, Eivind Hansen og Rune Brus løb deres løb nummer 25.

Desværre også denne gang problem med de kvinder der starter sammen med mændene. Vi skal endnu engang bede alle kvinder starte ved kvindestarten – det laver “rav” i resultatlisten og skaber en masse ekstra arbejde. Også et par herrer der havde “lånt” et damenummer og derfor stod til at være nummer 1 og 2 hos kvinderne – heldigvis havde vi video på.
Husk at hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet FØR start.

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året.

Der kan ses en samlet stilling efter 6 løb. Alle med 3 eller 4 løb er med på listen. Dem med 4 er ranket først. Men meget kan jo ske ved det sidste løb – dog er nogle ting afklaret.
Se samlet stilling HER

Husk iøvrigt at årets sidste løb den 3.oktober starter 1 time tidligere – altså kl. 17.30. Ellers bliver det for mørkt.
Der vil som altid være præmieoverrækkelser og udtrækning af lodtrækningspræmier blandt de der har løbet mindst 4 løb over året.

Vi havde ellers lovet at der blev udskænket fadøl fra Mikkeller running Club – men desværre svigtede teknikken ved anlægget – håber de kommer næste gang.

Der kan købes Nike løbe t-shirt i teltet for 100 kr.

Tak til Green Mango som der var 15 heldige der var trukket ud, og vandt et gavekort på 200 kr til.

En stor opfordring til at man deltager i 5 eller 10 km ved klubbens afholdelse af Tårnbyløbet onsdag den 12.oktober. Tilmeld dig nu – info andet sted her på sitet.

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Billeder fra Henrik Madsen kan ses HER

På gensyn til næste løb der er den 3.oktober kl. 17.30