Lørdag den 5.december blev 2.runde af Vinterturneringen afholdt. Denne gang med FIF Hillerød som arrangør i skoven overfor stadion. Efter storm ugen før hvor der var væltet en del træer ned over den planlagte rute, så var ruten blevet omlagt. Så trods en også meget blæsende dag, med småregn i luften og ret så smattet og krævende rute, så blev der afviklet nogle fine løb. Igen med meget stor deltagelse, idet der var hele 300 unge med – trods vejr og vind og tilstundende Jul.
Amager havde denne gang 25 unge til start, og igen var det meget positivt alle der havde sagt de ville deltage kom og ydede deres bedste for deres hold og klubben. Også denne gang var der flere der deltog for første gang – og der var ikke noget piveri trods smatten og trætheden.
Det virkede som om der var mange der lige forbedrede sig et nøk siden 1.runde – så det gik endnu bedre samlet end sidst. Faktisk blev det til en flot 3.plads for klubhold med denne stilling:
Sparta  508
KIF  177
Amager  124
Bagsværd  114
FIF  106
Viking 98
Det betyder at vi beholder 6.pladsen, men nu er meget tættere på de bedste med denne stilling efter 2 runder:
Sparta 1029
KIF  363
Bagsværd 290
Hellas  230
Viking  229
Amager  210
FIF  190
Sparta har således allerede taget sig solidt af 1.pladsen.

P9
Flot debut til unge Siri Thyrsted med 7.plads – hurtigste 2008er:
D9
Fin 6.plads til Mads Varnike der ikke var med i 1.runde. Lucas Zwicki, 2008er, forbedrede sig stort denne gang og blev nr 12. Ærgerligt der ikke er en frisk dreng mere her så de kunne være et hold
P11
Anna Andersen kæmpede sig igennem trods maveproblemer – debut til Ada Thyrsted og sammen med Laura Bollerslev flot 3.plads for hold – ligger nummer 4 samlet.
D11
Også her 3 friske drenge med – Rolf Riisager som bedste på 17.plads – 12 holdpoint hjem.
P13
Her var der hele 5 piger med – manglede lige een til et hold mere. Debut til Laura Pallesen – 9 point til holdet.
D13
Også denne gang hele 7 drenge med. Igen flot løb af Marcus Rølling, der tog turen i korte rør og bare arme. Denne gang kun 5 sekunder efter den vindende Axel fra FIF Hillerød – var 19 sek. efter i 1.runde – så også nummer 2 samlet. Gustav Andersen også denne gang 2’er af vore – holdet blev igen nummer 3, men denne gang ikke tæt på 2.pladsen.
P15
3 friske piger med denne gang – debut til Josefine og Mille – sammen med Clara blev det til 3.plads for hold – som også er samlet stilling.

Stor tak til alle forældre der ved med til at køre og heppe – og ikke mindst tak til dem der havde boller, kager og andet med til de unge.

3.runde finder sted søndag den 10.januar i Blovstrød. Selvom Du ikke har været med endnu – kan Du godt deltage her.

Se alle resultater og stillinger HER

Se billeder hos Michael Hyllested HER

Marcus Rølling flot nummer 2.