Lørdag den 7.november blev 1. runde af ungdommens vinterturnering afholdt i Greve, under helt ekstraordinære flotte forhold – sol, svag vind og omkring 13-14 grader.
Løbene var samtidig Øst Cross mesterskaber, hvilket betød at de 12/13 årige skulle ud på en km ekstra i denne runde.Der var rigtig mange deltagere med – faktisk noget der lignede en rekord med hele 329 i mål.

Amager havde 22 unge med – det var faktisk alle de der havde meldt de kunne være med i 1.runde – så det var et flot 100 % fremmøde.
Ud over at mange som nævnt skulle løbe 1 km ekstra, så var der også en del debutanter med og mange der var rykket en række op, så det kunne godt føles som en stor mundfuld for nogle. Men alle gik godt til biddet og kom rundt på løjperne. Den stejle bakke der blev mere og mere mudret trak også søm ud.

Bedst gik det for de 12/13 årige drenge, hvor der var hele 7 til start. Marcus Rølling fortsætter i sin gode form – blev nr 2 og fik sølv i Øst mesterskabet. Sammen med Gustav Andersen der blev flot nr 10 som 1.års i gruppen, og Viktor B Petersen sluttede holdet på 3.pladsen og dermed bronzemedaljer. Anna B Andersen blev fin nr 9 som 10 årig i 10/11 års gruppen. Hos de yngste kæmpede Lucas og Line sig fint igennem – men de savnede en masse af deres holdkammerater – mon de kommer næste gang.
Men godt kæmpet allesammen.

I den samlede klubkonkurrence hvor Sparta som vanligt er suveræne, blev det til en fin 6.plads med denne stilling i toppen:

Sparta 521
KIF   186
BAC  176
Hellas 137
Viking  131
Amager 86
Ballerup  85
FIF 84

Næste runde finder sted lørdag den 5.december i skoven i Hillerød.
Selvom du ikke var med i 1.runde så kan du sagtens være med her – så tilmeld dig via terminslisten her på sitet. De der var tilmeldt til 1.runde er tilmeldt de resterende runder og skal bruge det samme startnummer igen.

Se resultater HER