Søndag den 5.januar blev 2. runde af indestævnerne i hallen i Hvidovre afholdt.
Amager havde denne gang 24 atleter tilmeldt til stævnet – kun Carl der døjer med en knæskade var den eneste der ikke deltog.
Der var en hel del der skulle kæmpe med at det var første stævne efter de er rykket op i ny række – det betød at der måske skulle løbes med højere hække, stødes med tungere kugle eller springes fra planke. Alle kom nu fint igennem, og der blev sat 28 x PR i de 69 starter vi havde.
Det blev også til en flot dansk masters rekord i 50 m – hvor Anders Mathiesen forbedrede rekorden med 6/100 til 7,47 sek.

Kan ikke nævne alle her, så blot nogle enkelte.
Hos de 8/9 årige havde Jonas Kofoed-Nielsen en super dag med 4 medaljer og 4 store PR.
Alfred Brushøj fulgte godt med og satte 3 x PR i D11.
I P11 satte Ursula Helleskov PR i 50 m og hæk
Hele 6 piger med i P13 – her satte Celina Jensen PR på 50 m med 7,39 sek – og vandt sine 3 øvelser suverænt. Naia Hansen PR i højde, kugle og skumspyd. Silke Madsen PR i hæk og kugle.
I P15 satte både Isabella Krabbe og Clara Juul Pallesen PR med 1 cm i stang (2.11 og 2.01). Caroline Jørgensen PR i tresping med 9,51 m.

I den samlede klubkonkurrencen hvor der kæmpes om en stor pokal, udbyggede Amager sin føring i konkurrencen og har 2124 point og Trongården på 2.pladsen 1514 point.
Der kæmpes også om individuelle pokaler, og her har Amager mange der ligger i top 4. Men det ligger meget tæt alle steder, så det bliver først i den sidste runde den 16.februar tingene her bliver afgjort.

Stor tak til de mange forældre der som vanlig var mødt op for at støtte og dække hjælpertjanser.

Se alle resultater og stillinger HER

Jonas Kofoed-Nielsen havde en super dag med 4 besøg på præmieskamlen, efter 4 store PRer.