Også denne weekend var der en del AACere, der var til stævne – faktisk var der hele 18 til start her den 7.januar.
Der er meget godt at sige om Hvidovres små og hyggelige stævner, f.eks. er kaffen god og blandt kagerne finder man næsten altid Oreo-cupcakes – så gode, at de burde forbydes.

Resultaterne var, som altid, en blandet affære. Ud over at følge mine egne børn, fik jeg enkelte indtryk af nogle af de øvrige AACeres præstationer.

Jeg fik f.eks. et billede af Jonas i et af de få øjeblikke, hvor han hverken var i aktion eller oppe på skamlen for at modtage en af dagens 5 medaljer.

Det var en fornøjelse at se, hvor meget glæde Eva og Laura-Jo har af hinanden i deres satsning på stangspring. Det var første gang jeg for alvor fulgte med i en stangspringskonkurrence, og jeg blev belønnet med en PR til en glad Laura-Jo.

Laura Andreasen vandt i højdespring med et for hende nærmest uvant lavt spring på 1.30. Da vi jo ikke har en hal, sprang hun sit første højdespring i to måneder og var vist ikke helt tilfreds. Sebastian vandt højdespring ved at komme over 1.60, 7 cm fra PR. Hvis han er bare tilnærmelsesvist lige så hæmmet som Laura af, at vi ikke har en hal, så havde han måske grund til at være tilfreds.

Endelig overværede jeg, at Laura Juul Pallesen som den eneste kunne presse Ida (Greve) i 50 m hæk. Ida har åbenbart gjort det til en vane at præstere rekordtider i de korte hækkeløb.

Jeg kan ikke nå at følge alle AACere, derfor disse glimt. På vej ud af hallen nåede jeg dog lige at konstatere, at kageboden måtte melde udsolgt af Oreo-cupcakes.

Karsten Nissen Thyrsted.

Se resultater HER

Jonas Gretlund snuppede hele 4 guld og 1 x sølv i D9 klassen.

Ada Nissen Thyrsted vandt 600 m og 50 m hæk – sølv i højde.

laura-Jo og Eva Jensen gør klar til deres stangspring.

Sebastian Monneret vandt højde i D15 med 1,60 m.