Invitation til Træningslejr 2015, Tenerife

Uncategorized

Amager Atletik Club og Greve IF afholder igen i påsken 2015 en fælles træningslejr på Tenerife. Træningslejren er for alle fra årgang 2001 og ældre. Vi har forhåndsreserveret 70 pladser, som fordeles efter ’først til mølle’ princippet. Turen er lignende turen i 2014 med direkte fly, super stadion med godt udstyr og individuelle træningstider for kast. Alt i alt kan vi tilbyde en attraktiv pakke med super træning, sommervejr, hotel med pool og fuld forplejning inkl. drikkevarer til maden samt socialt samvær.

Tidspunkt:
Afrejse tirsdag den 31. marts om morgenen.
Hjemkomst tirsdag den 7. april om aftenen.

Pris:
7.300,- minus klubtilskud 1.000,- for klubbens aktive medlemmer. For at få andel i klubtilskudet skal man deltage som hjælper ved 5 af klubbens arrangementer. Nettoprisen er således 6.300,-.

Stadion:
På Tenerife er vejret normalt i top og stadionfaciliteterne er super gode, se billederne på nedenstående link. Stadion er nyrenoveret med gode redskaber. Endvidere er vi i påsken blevet lovet kastetid hver træningsdag. Hammer er dog undtaget.
Se mere om stadion på følgende HER.
Se filmen fra træningslejren 2012 HER.

Træning og trænere:
For hver enkelt deltager udarbejdes en træningsplan med udgangspunkt i den enkeltes niveau. Afhængig af deltagerantallet deltager et antal af klubbens senior trænere i træningslejren. Alle øvelser er dækket.

Hotel
Hotellet Ono Negro er fint med bl.a. swimmingpool og ligger ved Los Cristianos ca. 150m fra stadion. Hotellet har en restaurant med en glimrende buffet, se mere HER.

Mulighed for udflugt
På træningslejrens hviledag er der mulighed for at tage på en udflugt. Dette kan være en vandretur, strandtur eller en tur til badeland SiamPark, se mere på linket HER. Udflugterne er ikke med i prisen og betales på stedet.

Følgende er indeholdt i prisen:

  • Direkte fly til og fra Tenerife og bustransport til og fra Hotellet
  • Fuld forplejning inkl. vand til maden (morgen, middag og aften)
  • Adgang til stadion og alt udstyr
  • Plads i 2 – 4 mands værelser
  • Rengøring/håndklæde/sengetøj
  • Som en del af tilskuddet, ud over det direkte tilskud, betaler klubben for trænernes deltagelse

Tilmeld dig hurtigst muligt til undertegnede på mail klok@nypost.dk eller telefon 40 30 63 58, senest den 31.12.2014. Indbetal depositum 1.500,- kr. på klubbens konto Danske Bank. Reg.nr. 3361 Kontonr. 0002213443 snarrest og senest den 31.12.2014. Angiv dit navn som tekst. Restbeløbet indbetales senest 01.03.2015. Mere information følger senere.

Se invitationen i pdf-format HER.

Amager Atletik Club
Peter Klok

Related Posts

Ingen resultater fundet.
Menu