Flot indsats af Lisa Brix i diskos finalerunden 

I dag var dagen hvor Lisa stod i junior EM finalen i Eskilstuna.En dejlig belønning for en masse kontinuerlig og målrettet træning.Lisas andet kast kom helt ud på 49,07 og det er hendes fjerde længste kast nogensinde.Det kast placerede hende som den syvende bedste kaster efter de første tre runder og sikrede hende yderligere tre kast, da det kun er de bedste otte kastere der får yderligere tre kast.Det kast endte også med at være det længste fra Lisas side.Hun ender dermed på en flot 7.plads af de 24 startende kastere.Absolut godkendt indsats af Lisa som har trænet målrettet siden sidste efterår hvor hun for alvor genoptog træningen efter hendes sygdom.Stort tillykke herfra.

Resultatlisten fra finalen kan ses HER

Læs hvad Dansk Atletik Forbund skrev om Lisas præstation ved Junior EM HER

Brix_Eskilstuna_DECA

Foto/Deca Text&Bild

———————————————————————————————————————

Lisa leverede varen da det gjaldt.Hun havde tre forsøg til at komme ud på de 49 meter som var finale kravet. Det lykkedes ikke men det var meget tæt på da Lisas andet forsøg blev målt op til 48,94 og da kun 8 havde klaret kravet var Lisa den første der kom med af de fire som ikke opfyldte kravet om de 49 meter.Lisas første forsøg blev målt til 47,46 og det sidste blev ikke godkendt.De to målte kast var årets 2.og 3. længste så man kan vist sige at Lisa har timet formen.Dagens længste kast blev leveret af Aleksandra Grubba fra Polen og var på 51,48.Lisa har en PR lydende på 50,28 sat i juni sidste år. Finalen er programsat til fredag kl.19:15.

Se resultatlisten fra kvalifikationsrunderne HER

————————————————————————————————————————

I dag starter Europamesterskaberne for juniorer og det afholdes i Eskilstuna i det nordlige Sverige.Amager Atletik Club har fået udtaget 18 årige Lisa Brix i diskos kast.Lisa skal ud sin kvalifikationsrunde i dag kl 16:35.Der er to grupper med 12 kastere i hver og for at avancere til finalen skal man kaste 49 meter.Hvis ikke mindst 12 kastere klarer det krav er det dem med de 12 længste kast der går videre.

Lisa er i kval.gruppe B som som starter kl.16:35.Det vides ikke på forhånd om der vil blive vist noget fra diskos konkurrencen men der vil blive sendt LIVE fra stævnet hver dag bla.på svensk tv 1 og 2 og man kan tjekke på dette LINK hvornår der sendes.

Siden her vil senere blive opdateret når Lisa har været i konkurrence