Der var 11 atleter, der lørdag d. 13. januar var taget til 1. afdeling af Kronborg Games, i den gode indendørshal i Snekkersten. Der var mange fine præstationer heriblandt 5 andenpladser og en 3. plads og en række PR’er.

I P11 deltog Anna Nova Andersen flot i 3 discipliner, Kugle, Længde og 60 m.

Oliver Larsen deltog i kategorien D13 og lavede flot PR i kuglestød.

I P13 var Annabelle kørt helt til Helsingør og havde håbet på at kunne eftertilmelde sig. Det kunne hun godt, og klarede det flot og blev nr. 2 i stangspring. Hun havde også en  flot 60 m hæk, hvor hun blev nr. 4 og PR. Her deltog Caroline Jørgensen, Laura Bollerslev og Vilma T (PR) også med flotte tider.  Caroline Jørgensen er kommet tilbage efter at have haft lidt skader i efteråret og klaret det flot med ny PR i længde med 4,20 m. Caroline Jørgensen, Anna Bjaaland Andersen og Laura Bollerslev lavede alle kuglestød, og Laura Bollerslev satte PR i kugle.

Hos P15 klarede Laura Juul Pallesen det også godt og blev nr. 2 i 60m Hæk og nr. 3 i 60 m  med PR 8,55. Liva Haagensen havde også en fin dag, hvor hun slog PR i længde og 60 m.

Hos D15 havde Victor Pedersen også en god dag. Han blev nr. 2 i 60m hæk 1/100 fra PR, og lavet PR i længde med 5,28. Sebastian Monneret klarede det også godt og blev nr. 2 i højde og stor PR i 60 m hæk.

Se resultater HER

Stine Andersen

Øverst Anna Nova – PR i kugle – nederst PR i 60 m til Liva Hagensen
Billeder Michael Hyllested