FORSIDEAKTUELTSTæVNERTRæNINGMOTIONSLøBSPONSORERKLUBAKTIVITETERKLUBBEN
Løbsoversigt
Christianshavnermilen
Ørestadsløb
Børnemilen
Bakke-challenge
Tårnbyløbet

Christianshavnermilen 2014

Alle indbydes til deltagelse i dette meget traditionsrige motionsløb - det er 22. sæson der bydes velkommen til. Siden opstarten i maj 1993 har der været afholdt 145 løb.

Christianshavnermilen er et hyggeligt motionsløb for hele familien. Løbet afvikles som et serieløb fra april til oktober bestående af 7 løb, hvor man frit kan deltage i det antal løb man ønsker. For at få et serieresultat skal man dog have deltaget i mindst 4 løb over året. 

Da operatør af chip tid desværre fordoblede prisen i år, går vi tilbage til manuel tidtagning som har fungeret upåklageligt i 20 år. Deltagere der er tilmeldt hele serien skal benytte det samme nummer hele året. Er du tilmeldt et enkelt løb smides startnummer ud og kan kun bruges denne ene gang.

Den klassiske distance, en gammel dansk mil på 7,532 km. løbes i de naturskønne grønne omgivelser i området omkring Christianshavns Vold og Holmen.

Løbet er for motionister på alle niveauer – der er plads til alle. Rigtig mange udtrykker deres glæde over den hyggelige atmosfære der er omkring løbet, og drager brug af den månedlige chance for at teste sin form.

Se TV klip fra løbet den 8. august 2011 HER.

Se løbsarrangør Allan Kolbye fortælle om løber HER.

 

Altid løb mandage kl. 18.30 (6. oktober dog 17.30)

 

7.april - 12.maj - 2.juni - 7.juli -

4.august - 1.september - 6.oktober.

 

1 gammel dansk mil - 7,532 km.

 

Christmas Møllers Plads, Christianshavn og Holmen.

Startgebyr hele serien 300 kr.

Startgebyr enkeltløb 70 kr.

Der vil være manuel tidtagning – så ”guntime” for alle som tidligere.