Nordisk stævne i Oslo

5 nordiske lande samlet: Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark. Vi var 3 piger fra Amager Atletik Club, der var blevet udtaget til stævnet som blev afholdt  i Oslo, Johanne, Silke og Line. 

Mandag

Da vi ankom i lufthavnen skulle vi først køre i bus hen til det vandrerhjem vi skulle være på, vi sov på 4 mands værelser og var alle 3 kommet på værelse sammen + en pige fra KIF. Den første dag skulle vi lave noget “get together” for at prøve og lære de andre lande at kende, og få snakket noget engelsk. 

Tirsdag

Første konkurrencedag, 100 m og 800 m. Efter disciplinerne skulle vi på besøg på rådhuset, hvor der blev holdt nogle korte taler og vi spiste noget mad, derefter fik vi lov til at gå i byen og shoppe. 

Onsdag 

2. dag med konkurrence lavede vi højde, hvor der blev slået vild pr fra Silke med 18 cm et slut spring på 133 cm. Derefter skulle vi på Norsk folkemuseum, og lærte om hvordan man boede i Norge i gamle dage. 

Torsdag 

3. dag med konkurrence kugle og længdespring, hvor der også blev slået vilde pr’er af Johanne i længdespring med 11 cm og et slut spring på 4.66 m. Kugle slog Line pr med 38 cm med et slut stød på 10.55 m. Senere på aften skulle vi til pizza aften, hvor vi spillede kahoot, basket og snakkede med dem fra de andre lande. 

Fredag 

Hjemrejse

Related Posts

Ingen resultater fundet.
Menu