Lørdag den 21. juni blev 16. udgave af Ørestadsløbet afviklet. Der var truet med tætte regnbyger, men en lille let skylle i starten var hvad det blev til, så bortset fra en lidt kraftig vestenvind, så var det rimeligt godt løbevejr – mest skyet og omkring de 17 grader.

I år var der stort set samme antal deltagere som sidste år med 568 løbere – 150 på 10 km og 418 på ½ marathon løbet. Lidt færre på den korte og lidt flere på den lange rute. Ruterne var endnu engang uændrede, derfor stadig rigtig god mulighed for at nyde naturen og freden og roen så tæt på det Københavnske mylder af biler og mennesker.

Der blev ikke ændret på top 10 listerne for løbene i år, med disse som klassevindere: 10 km – Jannie Hansen 41,26 og Torben Juul Nielsen 34,28 min. På ½ marathon vandt Claus T Jensen i 1.15,35 og Linda Grøndal Jørgensen i 1.34,42 min.

Skulle du have rettelse til resultatlisten, eller have noget ros, ris eller forslag du vil af med, så kontakt Michael på amageratletik@email.dk

En stor tak til alle deltagerne for deres deltagelse og gode humør undervejs, samt til de lidt over 50 hjælpere fra klubbens som gjorde løbet muligt. Hvis nogen har kendskab til en ledig sponsor er her et ”ledigt” løb.

Klubbens næste løb er Christianshavnermilen mandag den 7.juli – kun tilmelding på stedet til dette store motionsløb for hele familien. Man kan også begynde at varme op til årets Bakke Challenge der finder sted den 2.november – on-line tilmelding er åbnet.

Se resultatlisten HER.

Se top 10 HER.

Se billeder fra Robert Fedder HER.

Se billeder fra Henrik Madsen HER.