Selvom det er ferie, er flere i aktion på stævner! Pga. en uheldig lillebror, der brækkede foden 2 dage før deres ferie til Harzen, skulle familien Kofoed-Nielsen hurtigt lægge nye planer, og det blev til et hurtigt weekendophold i Malmø. Med ‘Øresundsspelen’ i samme weekend var det oplagt, at Jonas kunne springe højdespring om søndagen i Helsingborg. Det blev til sejr i drenge 11 år med 1.35m i kraftigt blæsevejr og indikationer på højere højder med luft til overliggeren. Efter 3 måneder med rygproblemer fra februar til maj, har Jonas haft svært ved at træne. Når man samtidigt vokser meget, kan det udfordre lidt med teknikken. Det er dog langsomt på vej tilbage. 

Onsdag havde de så fået lov til at Jonas kunne springe ved ‘Lundahoppet’ som blev streamet vi friidrottskanalen.se. Mindste gruppe var drenge 13, men så passede det godt med, at man skulle starte på 1.20m. Inden konkurrencen mødte Jonas den tidligere olympiske mester fra Sverige, Stefan Holm. I konkurrencen, som kun var med højdespring, var der fuld gas på musikken, mens der blev sprunget, og de fik da også spillet bl.a. Jung, når det var Jonas tur. 

Igen præsterede Jonas at springe 1.35m med 3 rigtig gode forsøg på 1.40m. Det sidste med kroppen fri af overlæggeren, men læggene touchede desværre lige. Alt i alt en rigtig sjov oplevelse, med et andet og motiverende konkurrenceoplæg. Dog lidt nyt for Jonas, som også havde håbet på mere. Men de sidste 3 konkurrencer på 1.35m eller mere skal det dog nok give pote på et tidspunkt!