Hvilken herlig “sensommerdag” vi var heldige at løbe ind i under årets Aktiv Træning Bakke Challenge. Meget svag vind, mest sol og lune 14 grader – næsten for godt til at være sandt. Så rigtig mange fik luftet de korte rør og bare arme for sidste gang i år sikkert.

Efter en hel del regn i oktober, men dog tørt i ugen op til løbet, så blev løbet en fin blanding af af gode grusstier, og tung og sugende mudder – de åbne vandhuller var dog forsvundet, og med bakkerne midt i løbet til også at trække søm ud, blev det sikkert en anderledes tur end de vanlige asfalt ture. Desværre lidt tilbagegang i deltagertallet – i år med 392 løbere i mål, mod 554 sidste år, men måske alligevel meget fint her lidt udenfor sæsonen, hvor den lune stue hjemme trækker mere for mange.

På 5 km var der hos herrerne ret tæt kamp om pladserne, med de 3 først i mål indenfor 18 sekunder. Kent Nørmark vandt i 18,17 min, foran Jens Winther fra den arrangerende klub i 18,29 og Thomas Rønn i 18,35. Hos kvinderne mand Malene Munkholm meget suverænt i 19,55 foran Lotte James i 22,42 og Mile Kejser i 23,28.

På den dobbelte distance vandt Ken Brix i 37,54 min, foran Teis Elleby fra Amager Atletik i 38,55 og Andreas Schaarup i 39,13. Hos kvinderne også her suveræn sejr til Charlotte Skaunsgaard i 42,50 foran Eva Thomsen fra SAS Løbeklub i 47,01 og Signe Scmid i 47,42 min.

Stor tak til alle deltagere for deres medvirken – håber alle havde en fin dag i det grønne. Ligeledes stor tak til klubbens 43 hjælpere som gjorde løbet muligt, samt meget stor tak til Aktiv Træning og de øvrige sponsorer for deres medvirken i arrangementet.

Du kan se en masse gode billeder fra Robert Fedder HER og billeder fra Niels M. Knudsen HER.

Omtale og billeder på Aktiv Træning kan ses HER.

Se resultaterne HER.