Sol over Bakke Challenge

Uncategorized

Hvilken herlig “sensommerdag” vi var heldige at løbe ind i under årets Aktiv Træning Bakke Challenge. Meget svag vind, mest sol og lune 14 grader – næsten for godt til at være sandt. Så rigtig mange fik luftet de korte rør og bare arme for sidste gang i år sikkert.

Efter en hel del regn i oktober, men dog tørt i ugen op til løbet, så blev løbet en fin blanding af af gode grusstier, og tung og sugende mudder – de åbne vandhuller var dog forsvundet, og med bakkerne midt i løbet til også at trække søm ud, blev det sikkert en anderledes tur end de vanlige asfalt ture. Desværre lidt tilbagegang i deltagertallet – i år med 392 løbere i mål, mod 554 sidste år, men måske alligevel meget fint her lidt udenfor sæsonen, hvor den lune stue hjemme trækker mere for mange.

På 5 km var der hos herrerne ret tæt kamp om pladserne, med de 3 først i mål indenfor 18 sekunder. Kent Nørmark vandt i 18,17 min, foran Jens Winther fra den arrangerende klub i 18,29 og Thomas Rønn i 18,35. Hos kvinderne mand Malene Munkholm meget suverænt i 19,55 foran Lotte James i 22,42 og Mile Kejser i 23,28.

På den dobbelte distance vandt Ken Brix i 37,54 min, foran Teis Elleby fra Amager Atletik i 38,55 og Andreas Schaarup i 39,13. Hos kvinderne også her suveræn sejr til Charlotte Skaunsgaard i 42,50 foran Eva Thomsen fra SAS Løbeklub i 47,01 og Signe Scmid i 47,42 min.

Stor tak til alle deltagere for deres medvirken – håber alle havde en fin dag i det grønne. Ligeledes stor tak til klubbens 43 hjælpere som gjorde løbet muligt, samt meget stor tak til Aktiv Træning og de øvrige sponsorer for deres medvirken i arrangementet.

Du kan se en masse gode billeder fra Robert Fedder HER og billeder fra Niels M. Knudsen HER.

Omtale og billeder på Aktiv Træning kan ses HER.

Se resultaterne HER.

Related Posts

Ingen resultater fundet.
Menu