Mandag den 3.august gik årets 5. Christianshavnermil af stablen – nummer 157 af løb siden 1993.

Sommeren var igen på visit her ved dette løb – en tak varmere end i juli måned – så de 22-23 grader fra en klar solrig himmel med let vind, var de gode forhold der blev løbet under. Nogle syntes nok en kende for varmt, så det på dagen opsatte vanddepot ved 5 km, var en behagelig overraskelse for de fleste.

Deltagerantallet ved dette løb tog et lille hop fra sidste måned – nu 583 i mål med 248 kvinder og 335 mænd. Ser stadig ud til de yngste mænd holder ferie….
En overraskende vinder i damerækken – Louise Tietze fra den arrangerende klub – Louise er ellers ikke langløber til dagligt.

Denne gang kun enkelte kvinder der stillede forkert til start blandt mændene. Desværre et par herrer der ville spare startgebyret og havde lånt et kvindenummer, med de problemer det skaber med resultatlisten.

Husk hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start. Startnummeret skal sidde synligt på brystet når man kommer i mål – ikke på ryggen, låret eller ligge i lommen -:)

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til: amageratletik@email.dk

Også denne aften en række løbsjubilæer. Lisbeth Petersen rundede 50 løb. Niels Gert Dehlendorff, Asger Rønnov, Søren Skjoldager, Dennis M Hansen og Kim Larsen passerede alle 25 løb.

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året. Det ligger meget tæt i næsten alle grupper, og med 2 løb tilbage kan alt ske.

Der kan stadig købes Nike løbe t-shirt i teltet for 100 kr.

Tak til Rema1000 – Kastrupvej 135 – som igen leverede æbler.

Se resultatlisten HER

Se den samlede stilling hvor deltagere med 3 og 4 løb er regnet med HER

Billeder fra Robert Fedder kan ses HER

På gensyn til næste løb der er den 7.september

Der kan også mindes om at der afholdes Børnemilen for børn 3-15 år lørdag den 22.august. Se info andet sted på sitet – også om hvordan man tilmelder sig.

Endelig skal der opfordres til at tilmelde sig Tårnbyløbet – onsdag den 7.oktober kl. 17.30. 5 & 10 km gadeløb med god forplejning, ristede pølser, frugt og vand.
Tilmeld dig HER