Sommerstemning ved Christianshavnermilen

Uncategorized

Mandag den 7. juli blev årets 4. Christianshavnermil afviklet, som nummer 149 i rækken af løb siden 1993. Så ud til at usædvanlig mange var på ferie i år ved dette løb i feriemåneden – præcis 600 løbere i mål, fordelt med 246 kvinder og 354 mænd – af disse ikke mindre end 45 i gruppen mænd +60.

Ud over ferien, holdt det ustabile vejr sikkert nogle væk – et par heftige byger i timerne op til løbet var ikke den bedste motivation. Regnen fik dog dæmpet temperaturen, og da der heller ikke kom regn under løbet, så endte det op med at være ret optimale løbeforhold med skyet vejr, let vind og ca. 20-21 grader.

Der var ikke nogle der opnåede tider til Top 10 i de 12 klasser denne gang. Der vil komme en samlet stilling på vores hjemmeside. Etableringen af vores nye site tager længere tid end forventet, og ferieafvikling gør det ikke hurtigere.

Omar Sigurdsson og Lille Løvenkrans løb deres løb nummer 75 denne aften. Frank Rasmussen og Brian Køster rundede 50 løb. 25 løb blev passeret af Niels Trzecieski, Erik Christiansen, Vagn Petersen, Anne-Marie Christensen, Birgit Falk Iven og Kim Larsen.

Også ved dette løb var det et stort problem at der var mindst 4 løbere der stillede op med en anden deltagers startnummer. Problemet bliver stort når det er mænd der løber med en kvindes startnummer – så får han jo trukket 10 minutter fra sin tid – så det var faktisk 3 mænd der sluttede som de bedste kvinder da resultatlisten var lavet. Har forståelse for at det er krisetider og man vil spare hvor man kan – men vi håber at der er forståelse for det problem det skaber. Hvis man i det mindste så løb udenom målet, så var meget vundet.

Skulle du have glemt eller mistet dit nummer så få et nyt i teltet FØR start på løbet.

Af ukendte årsager var der en gruppe kvinder der drejede til venstre ned af en vej før man løber ud på Holmen – man skal aldrig dreje væk fra en vej man løber på medmindre man får andet at vide. Vi har vejvisere alle de steder hvor man skal dreje, men dog ikke på alle sidevej.

En mandlig deltager havde et uheld med sammenstød med en cyklist 7-800 meter før mål. Denne må meget gerne skrive til klubben/undertegnede – amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal du deltage i mindst 4 løb over året – 4 hurtigste tæller med.

Nike løbebluse kan hele året købes i teltet for 100 kr.

Til sidst lidt reklame for klubbens øvrige løb. Børnemilen afholdes lørdag den 23.august kl. 15. Tårnbyløbet torsdag den 8.oktober, samt Bakke Challenge søndag den 2.november.

Der er åbent for tilmelding nu på www.events4u.dk

På gensyn til det næste løb som er den 4.august kl 18.30.

Resultatlisten kan nu ses her:

Billeder kan ses hos Henrik Madsen her:

/Michael

Related Posts

Ingen resultater fundet.
Menu