I nat bliver en drøm til virkelighed for Stina Troest. Klokken 21:30 lokaltid står hun klar i startblokken på det Olympiske stadion i Rio.

Stina udtaler at hun glæder sig til at komme igang med det hun er kommet til Brasilien for, nemlig at løbe 400m hæk.Hun er spændt på det at hun skal løbe så sent og som hun siger ,det er jo faktisk tæt på det tidspunkt jeg plejer at gå i seng,

Ikke mange kender Stina i Brasilien men det gør ikke så meget da hun selv har medbragt en lille gruppe af venner,klubkammerater og familie.Blandt andet hendes mor Anita og hendes bror Jonas.De er alle taget afsted for at støtte Stina og få en stor sportsoplevelse som det utvivlsomt er at være tilskuer til verdens største sportsbegivenhed.

Heatindelingen er for nylig blevet offentliggjort og Stina er blevet placeret i første heat af seks, på bane nr. 6. For at gå videre til semifinalen kræves det at hun bliver blandt de 3 første i heatet eller hvis ikke det lykkedes så have en af de 6 hurtigste tider blandt de øvrige 30 løbere som ikke kvalificerer sig direkte. Hun løber blandt andre i heat med Zuzana Hejnova som er en af de største profiler i hele feltet.Den dobbelte verdensmester fra 2013 og 2015 samt bronzevinder fra de Olympiske lege i London 2012 har dog været skadet en stor del af sæsonen og derfor ikke løbet meget konkurrence i år.

Gå IKKE glip af Stinas OL debut så stil uret eller hold dig vågen.Løbet kan ses natten til tirsdag den 16 august kl 02:30 på TV2.

Link til IAAFs officielle OL hjemmeside hvor startlister og resultater kan ses HER

.

FB_IMG_1471224949776

Stina her med Sara Slott Petersen på det Olympiske stadion.Foto: Privat