Så blev årets Tårnby Games afviklet i weekenden 7.-8. maj!
For første gang efter Corona, og med mange nye i spidsen, har vi vært spændte på gennemføringen. Det var dog uden grund – Tårnby Games 2022 blev et meget vellykket stævne.

Stævnet havde deltagere fra 39 forskellige klubber, og over 1200 starter i løbet af weekenden. Vi har i mange år været begunstiget af flot sommervejr, og i år var intet undtag. Det la grundlaget for gode resultater, og det blev sat en masse nye personlige rekorder, både blandt børn, ungdom og seniorer. Søndag formiddag var der også over 20 minier indtil 7 år på stadion – alle gik stolte hjem med en guld medalje 🙂

Tårnby Games er vigtig for os som klub, og et så stort stævne kræver hjælp fra en masse gode kræfter. Så en meget stor tak til de mange hjælpere fra klubben – uden jer, intet stævne! Også stor tak til dommerhjælpere fra de gæstende klubber, Morten Larsen og resten af teamet fra Greve der tog ansvar for løb 2 og Claus Andersen der leverede en perfekt el-tidtagning.

Alle de flotte resultater kan ses i Roster appen eller her
Se billeder fra Henrik Madsen – lørdag her, og søndag her

Tak til alle deltagere, klubber, ledere, forældre og andre for deres medvirken til årets Tårnby Games – og på gensyn til maj næste år!