Så er årets Tårnby Games afviklet.
Trods lidt dystre vejrudsigter i de tidlige prognoser, så endte vejret med faktisk at være helt i top hele weekenden.
Sol fra en skyfri himmel stort set hele weekenden, let vind fra nordvest lørdag, så der var medvind til de mange sprint og hækkeløb, og svag vind fra sydøst søndag, der dog tiltog lidt i løbet af dagen. Nogle timer efter stævnet var slut så bragede regnen ned hele natten – så vi var ret heldige.
Stævnet havde samlet lidt over 750 deltagere, heraf en pæn del fra Sverige, anmeldt med lidt over 1800 starter.
De gode forhold benyttede rigtig mange sig af til at lave gode resultater i form af personlige rekorder og der faldt også et par danske ungdomsrekorder.
Tårnby Games pokalerne gik til Ida Boe Rasmussen fra Greve (60 m hæk) og Tobias G Larsen, Holte (100 m).
Tårnby Games Challenge som i år var 100 m for både mænd og kvinder, blev vundet af Morten D Madsen fra Skive i flotte 10,46 sek. og af Erica Jarder fra Sparta i 11,77 sek.
Af de lokale navne kan nævnes at Sandra B Christensen tangerede sin PR i højde med 1,78 m, og Lisa Brix kastede 49,91 m i diskos – 37 cm fra PR og samtidig over 2 meter længere end kravet til sommerens U20 EM – stort tillykke..
Samlet blev det til 34 medaljer, med 12 guld – 11 sølv og 11 bronze.
Sparta var som sædvanlig suveræne med hele 46 gange guld.
Et så stor stævne som dette kan ikke afvikles uden en rigtig masse hænder, så en stor tak til hjælpen fra de gæstende klubber, samt til alle de mange forældre og andre som brugte en del eller hele weekenden på at vi kunne få et så godt stævne. En speciel tak til Steen Madsen som vanen tro styrede resultatformidlingen på glimrende vis.

Du kan se de mange resultater på www.mars-net.dk
Du kan også se en fil med alle resultater her

Billeder fra Henrik Madsen lørdag HER og søndag HER
Billeder fra Rober Fedder lørdag HER og søndag HER

Stor tak til alle – deltagere, forældre, dommere, hjælpere, ledere og øvrige på stadion for en herlig weekend på Tårnby stadion – og på gensyn til maj næste år.