I weekenden 28.-30.juni blev der afholdt det årlige store Gøteborg Youth Games. Et stævne med mere end 8500 startere fra 375 klubber fra mere end 20 nationer repræsenteret. 

Stævnet begyndte for AAC’ S 3 deltagere  fredag med en 300m hæk der blev løbet af Annabelle. Starten på løbet var vældig fint, med en god placering. Desværre faldt hun over næstsidste hæk. Løbet blev alligevel gennemført til trods for faldet. 

Det var Laura der begyndte stævnet lørdag med en 80 m, og det blev til en vældig god tid på 11.80. Efter Laura var det Annabelle’s tur med stangspring. Det blev til en bekræftelse af hendes pr på 2.90 med tangering af pr og kr – forsøgte på 3.00 som hun desværre missede med meget lidt. Det blev til en god placering som nr 6 ud af 25 deltagere. Theis afsluttede lørdagen med 1500 m. Han fik en flot velfortjent  førsteplads med en ny kæmpestor pr på 3.53.37. Der blev kæmpet om førstepladsen og de 3 medaljetagere var meget tætte. 

Søndag startede Laura stævnet med højdespring, hvor 64 piger deltog. Efter en times ventetid begyndte hun endelig at springe. Hun bekræftede sin nye PR på 1.60. En rekord hun sprang til af klubbens stævner for mindre end en halv uge siden. Hun kom på en flot 4 plads, så tæt på en medalje da hende der blev nr.3 også sprang 1.60. Efter en lang weekend sluttede Annabelle stævnet for os med en 300 m i tiden 45.44. Det blev dog ikke til pr, da hun ikke havde så meget tilbage i benene. 

Alle tog hjem med et stort smil på læben og glæder sig til næste år. De håber at der kommer flere deltagere fra klubben til næste år, da det var en stor oplevelse og ikke noget at gå glip af (;

Annabelle & Heidi

Se alle resultater HER