Jeg er dansker, men med irakisk oprindelse. Jeg har været træner siden juli 2019, og jef nød det fra den første dag.

Jeg har gået til atletik i AAC i snart 4 år. Jeg startede til atletik som 10-årig, efter jeg havde spillet fodbold i et par år. Fodbold var ikke noget for mig, men noget for min bror. Fra første dag var jeg vild med atletikken, og det er jeg stadig. Jeg holder meget af atletik, og jeg nyder hvert sekund til træning – både som træner og som atlet. Jeg prøver altid at presse mig selv til at præstere mit bedste, dog ikke for meget pres. Jeg vil altid prøve at skabe de bedste relationer til mine trænere og de andre atleter på holdet. Jeg træner 4 gange om ugen.

Jeg har gennemført DAF Børnekursus.

Kast er mine primære discipliner.

PR:

Hammerkast: 17,32 m

Kugle: 6,00 m

Diskos: 11,59 m

Spydkast: 10,63 m

Jeg deltager aktivt i alle stævner, hvor jeg har mulighed for at være med. Både som deltager og hjælper. Jeg holder meget af at komme på stadion, fordi jeg kan være mig selv. Man kan have det seriøst og det sjovt samlet på et sted. Stadion er ligesom et “helle” for mig. Jeg kan glemme mine tanker, når jeg kommer ind på stadion.

4 yndlings-citater:

– Vi kan alle fejle, men det gør ikke dig til en fejl.

– En vinder er en, der rejser sig, når han ikke kan.

– Hvis ikke man tror på sig selv, vil andre ikke gøre det. – Hvis man kæmper, kan man tabe. Hvis man nægter at kæmpe, har man allerede tabt.