Årets påske-træningslejr gik igen i år til Tenerife, hvilket har været destinationen siden 2008. Sammen med Greve IF har vi gennem årene udviklet konceptet, som efterhånden er velafprøvet. 50 atleter, trænere og supportere deltog i træningslejren, som igen blev en stor succes.

Vejret var sommerlig og for det meste med sol, hvilket var en god ramme for træning og socialt samvær.

Der var træning to gange om dagen, på nær 2 dage, som udelukkende stod på morgentræning. I år måtte vi på grund af Corona restriktioner omlægge træningen idet trænings-tider på forhånd skulle bookes i fastlagte tidsintervaller.
Første træning foregik allerede kl. 8.00 – en livret for de morgenfriske, men også en udfordring for dem der plejer at sove længe. Til gengæld var der god plads på stadion og vi fik rigtigt meget ud du af dagene.

Den megen træning var differentieret således, at alle havde såvel hårde som bløde træningspas. Vi undgik hermed stort set skader og flere atleter var i et 6 graders koldt restitutions isbad – dog kun med benene.

Det har været meget varmt med temperaturer på 23-27 grader. Der var derfor et stort forbrug af væske og solcreme. Varmen har været med til at trække energien ud af atleterne, men en god frokost og en tur i hotellets dejlige pool med efterfølgende afslapning bragte energien tilbage.

Træningen har været planlagt individuelt for hver atlet ud fra discipliner, niveau og træningsbaggrund. Alle atleter har trænet deres favorit-discipliner med supplerende træning i form af TRX, styrke- og bevæglighedstræning. Atleterne har været flot motiveret og alle har ydet en god trænings-indsats.

Tak til alle deltagerne for en fantastisk tur.