Ved dagens indledende heats på 800m blev Victor Thomsen en samlet nr. 9 og er dermed ude af legene. Dette selv om han havde 7. bedste tid af alle i indledende heats var dette ikke nok til at nå finalen. Fra hvert af de tre heat kom de to første direkte videre til finalen samt de to bedste tider af de øvrige.

Victor løb et fornuftigt løb og fulgte den planlagte taktik. Da han løb i første heat og havde 4. bedste starttid var det nødvendigt at sikre et så højt tempo, at deltagerne fra de øvrige heats skulle arbejde hårdt for at kvalificerer sig på tid. Taktikken var lige ved at lykkes. Victor bliver nr. 3 i heatet og med en tid der viste sig at være bedre end heatvinderen af heat 2. Spændingen var stor under heat 3. Desværre for Victor overgik flere af løberne i heatet sig selv og det betød, at nr. 4. fra heat 3 lige netop slår Victor’s tid med ca. 3/10 sek. ØV, så tæt på og så alligevel ikke. Victors tid bliver 1.56,95.

Forholdene var ulidelige varme. Temperaturerne sneg sig inden løbet op på næsten 40 grader, hvilket betød, at specielt 3000m løberne led hårdt og flere var meget påvirket efter løbet.

Nu står den på hård træning så der kan opnås flere gode resultater resten af sæsonen. Vi bruger resten af turen til en mini træningslejr.

EYOF 2015 - Victor 3