Søndag den 6.januar blev 2.runde af Vinterturneringen for ungdom afholdt. Fandt sted i “smørhullet” i Helsingør – fint sted, fin rute og meget flot vejr årstiden taget i betragtning – næsten vindstille, lidt sol og 4-5 grader.
Amager skulle forsøge at holde fast i sin placering i toppen af klubkonkurrencen.
Nu var der jo ikke fordel af hjemmebane – det betød desværre at der var ret mange der ikke kunne overskue at deltage, så holdet skrumpede ind til 30 unge, mod 42 i første runde. Da antal af deltagere og ikke mindst hold har stor betydning for pointhøsten, betød det at vi rykkede ned på den samlede 3.plads – og Sparta presser også på i toppen.

Samlet stilling i toppen:
FIF 5767
Hvidovre 4973
Amager 4365
Sparta 4058

P9 – 4 piger med her – Amelie Zemanova med denne gang på fin 4.plads – holdet blev nr 3 – som også er den samlede placering efter 2 runder

D9 – også 4 med her fra klubben. Som i 1.runde gjorde Vagn, Alfred og Harry rent bord i toppen som nummer 1-2-3. De har samme placering samlet og holdet ligger suverænt nr 1.

P11 – 6 friske piger med her – Johanne Lilleøre flot nr 5 – holdene blev 3er og 6er – samlet ligger Johanne nr 4 og holdet nr 3.

D11 – Her deltog kun Vito og Lucas – hvor er de andre drenge henne ?

P13 – Her var der hele 7 piger med – Anna Andersen flot nr 2 og Ada nummer 9. Holdene blev nr 3 og 5 – samlet fører Anna og Ada nummer 5. Holdene er nr 2 og 4

D13 – Her var der lige 3 drenge til et hold – der blev nr 5.

P15 – Her var Liv Strauss med denne gang for holdet – hun er ellers sprinter – kom fint igennem sammen med Mathilde – ærgerligt at ikke flere af klubbens mange piger i denne række gider at deltage.

D15 – det samme her – Kun Rasmus Suhr var med.

Tak for stor opbakning fra forældre med kørsel – tak til kage fra Lærke og Idas mor. Næste runde finder sted i Hvidovre den 2.marts

Se resultater og stillinger HER
Se billeder fra Michael Hyllested HER