Lørdag den 2.marts blev 3. runde af ungdommens vinterturnering øst afholdt i Hvidovre. Mener det er første gang de har arrangeret. Fandt sted ved “bjerget” i Kystagerparken – en 1 km rundstrækning med en sej bakke på hver runde – som man skulle bestige 2-3 eller 4 gange afhængig af alder.
Det var en lidt råkold martsdag, overskyet, tørt men kølig vind på 3-4 grader.
Amager lå inden dagens løb på samlet en 3.plads i klubkonkurrencen, og stillede med 25 deltagere – efter et hav af afbud og udeblivelser. Det kunne være fint om man meldte fra hvis man ikke kom -:)
Med de forholdsvis få deltagere kom der kun 5 hold igennem, og det er for lidt hvis man skal vinde en pokal. Sparta overhalede således i den samlede stilling, men alt er muligt inden den sidste runde med denne stilling i toppen:
FIF 8348
Hvidovere 7662
Sparta 5840
Amager 5637

Lidt om grupperne:
P9.
Her blev Emilie Zemanova en fin nr 4. Samlet kan hun i sidste runde hvis det hele flasker sig komme op på broncepladsen. Holdet ligger netop til bronce samlet. 4 piger kom i mål – Lotus efter sidestik hele vejen.
D9
Her er det fortsat Amager der dominerer – for 3.gang vandt Vagn Bjørn rækken, og er sikker på guldet samlet. Harry Lilleøre blev nr 2 og ligger også nummer 2 samlet. Den eneste der kan passere ham er Alfred der ikke var med i denne runde. I den individuelle konkurrence skal man smide den dårligste runde væk. 4 drenge kom i mål – holdet er sikker på guldet samlet.
P11
Johanne Lilleøre blev fin nummer 4 – en placering hun også har samlet – men det kan ikke blive til mere samlet. 4 piger i mål. For hold blev de nummer 2 – men fører samlet, men det ligger utrolig tæt imellem 4 klubber – så alt kan ske i sidste runde – en skal blive sorteper.
D11
Her var desværre kun Vito og Lucas til start – ærgerligt der ikke er flere friske drenge.
P13
Klubbens ellers store hold her var ramt af mange uheld og sygdom, så kun 4 i mål. Anna Andersen blev nummer 4. Samlet fører hun dog, men alt kan ske i sidste runde idet det ligger helt tæt imellem 3 piger.
Holdet ligger nummer 2 – en placering der sikkert vil holde hjem.
P15
Mathilde og Liv kæmpede sig igennem de 4 km og hentede gode point – ærgerligt der ikke er en frisk pige mere.

Sidste runde finder sted den 23.marts i skoven ved Hillerød stadion.
Hvis der ellers kan skabes god opbakning med godt fremmøde kan der godt hentes en pokal for en 3.plads.

Se resultater HER
Se billeder fra Michael Hyllested HER