Søndag den 23.februar blev 2. runde af Vinterturnering Øst for ungdom afholdt i Korsør.
Efter mudderbadet på en meget lang stejl bakke i første runde, var det denne gang en meget smuk og god rute anlagt i de skønne omgivelser på Korsør golfbane. Bakker var der lidt af, men det var kun små bump i forhold til sidst – underlaget var også rimelig godt. Vejret var såmænd heller ikke så værst – der kom dog lidt regn da løbene var ved at slutte – så hjemturen i bil blev en regnfuld affære.

Denne gang stillede Amager med et hold på 31 unge – desværre var der en hel del der ikke kunne være med denne gang. En enkelt udgik efter et styrt, så 30 hentede point. Efter første runde var vi i klubkonkurrencen noget efter FIF og Sparta, men da disse klubber så ud til at have større mandefald, så betød dagens resultater at Amager nu er kommet helt op i haserne på FIF der stadig fører.
Den samlede stilling foreligger endnu ikke, men en uofficiel sammentælling giver denne stilling i toppen:
FIF 2392+1909 = 4301
Amager 2105+2161 = 4266
Sparta 2189+1571= 3760

Ud over den individuelle konkurrence hvor ens 2 bedste løb tæller med, er der også en holdkonkurrence i alle grupper – her tæller alle 3 runder med, samt ovennævnte klubkonkurrence, hvor det hele tæller med.

Lidt om de enkelte grupper:
D7.
Her var der desværre kun 2 drenge der kunne være med denne gang, så ikke noget hold. Felix blev nr 2 og Marc nummer 6.
P7.
Denne gang debut til Nicoline Dissing – hun gjorde det meget fint med en 2.plads
D9
Desværre ingen friske drenge her denne gang.
P9
Her var Lotus Zwicki bedst af vores 3 piger her på en 7.plads. Sammen med Ellen og Johanna blev det til 2.plads for hold.
D11
Her var det de samme 4 skrappe drenge som sidst – Vagn blev nr 3 – Alfred nr 4, Harry nummer 5 og Johannes nr 7. Samlet blev det til en meget flot 1.plads for hold igen – og der var sølle 32 sekunder imellem de 4 drenge.
P11
Her var der denne gang hele 7 piger til start – med debut til Camilla Hansen og Emma Novak. Amelie var bedst af vore på en fin 7.plads. For hold blev det til en 4. og 5.plads og en masse klubpoint.
D13
Her havde vi denne gang hold med – Carl B Nielsen blev en fin nr 9. Tristan havde det ikke godt undervejs – men kæmpede sig flot igennem, så det blev til en 3.plads for hold – Lucas var den 3.dreng.
P13
Her havde Amager denne gang 7 piger med – Aya udgik på 3.runde efter et styrt. Thit Jensen havde et meget fint løb og blev bedst af vores på en 3.plads – tæt fulgt af Johanne der kæmpede lidt med køresyge. Med 6 piger i mål blev det til 2.- og 3.plads for hold.
D15
Daniel Lund var ene fyr fra klubben – havde et meget fint og jævnt løb – blev nr 6.
P15
Her var 3 friske piger med igen. Anna B Andersen bedst af vore på en 5.plads – med Ada Thyrsted på 11 og Mathilde på 18.plads blev det til 2.plads for hold.

3. og dermed sidste runde finder sted i Ballerup den 15.marts. Det kan jo blive meget spændende i kampen med FIF – så håber alle kan være med.

Find resultater fra dagens strabadser HER

Se billeder fra Henrik Madsen HER

Der var en lille “sump” der skulle passeres lige efter start.

Ada, Anna og Mathilde efter der 4 km løb i P15