Vinterturneringen slutter med guld

Søndag den 7.februar var det i år Hellas Roskilde der var arrangør af den afsluttende 4.runde af ungdommens Vinterturnering i øst.
Løjpen var lagt i græsbakkerne lige ved siden af Roskilde stadion – en fin 1 km rundstrækning der så skulle gennemløbes et antal gange – så der var god mulighed for at følge med og heppe, idet man kunne se hele ruten fra start/mål stedet.
Vejret var denne gang super godt – svag vind, tørt og 7-8 grader, var der lidt forår i luften ?.
244 deltagere var med i de 3 løb – lidt færre end tidligere i turneringen, men stadig den bedst besøgte vinter nogensinde.

Amager havde denne gang 21 deltagere til start, nogle enkelte havde meldt fra, men der var desværre en håndfuld der ikke havde meldt afbud/givet besked om at de ikke kom – har ellers fungeret fint ved de øvrige runder.
Alle gjorde deres bedste og det endte til sidst med at der kom to sæt medaljer hjem til klubben.
På dagen blev det til en 6.plads for klubhold – og samlet blev det også til en meget fin 6.plads af de 22 deltagende klubber med denne slutstilling:
Sparta 1989
KIF  713
Bagsværd  597
IK Hellas  515
Viking  446
Amager 390
FIF  385
Ballerup 299
Helsingør  248

P9
Siri og Line to små 1.års i gruppen har kæmpet sig flot igennem næsten alle runder sammen.
D9
Mads Varnike løb et fint løb og tog dagens 4.plads – en placering han også fik samlet. Lucas der er et år yngre har flot gennemført alle 4 runder.
P11
4 piger med denne gang, med Caroline Jørgensen som den hurtigste af vore.
D11
Her var der 3 drenge med – Rolf Riisager som bedst af vore.
P13
Her var der hele 5 piger til start – og de fulgtes på det nærmeste ad sammen det meste af vejen – til sidst var det dog Vera Thomsen der trak fra som hurtigst af vore denne gang.
D13
Der har igennem hele turneringen været et meget tæt kapløb imellem Marcus Rølling og Axel Vang Christensen fra FIF Hillerød. Som i den forrige runde var det dog Marcus der viste sig som klart den bedste – og han trak hele 17 sekunder fra til sidst. Dette betød at de 2 drenge hver havde 2 førstepladser og 2 andenpladser, så de delte den samlede guldmedalje. Sammen med Gustav Andersen og Viktor Petersen lykkedes det denne dag for første gang at tage 1.pladsen for hold – men med sølle 2 sekunders margin til 2.pladsen. Det betød så at drengene lige præcis snuppede sølvet ud af hænderne på Viking Rønne.
Desværre slet ingen deltagere i de øvrige rækker.

Så hermed et meget tidligt punktum på denne sæsons Vinterturnering.
Tak til alle klubbens deltagere og alle de forældre der bakkede op om deltagelse.

Se resultater HER

Se billeder fra Michael Hyllested HER

Related Posts

Ingen resultater fundet.
Menu