Søndag den 12.januar blev første runde i Vinterturnering Øst ungdom afholdt ved  ”Bjerget” i Hvidovre strandpark. Tidligere har der jo været 4 runder, men i denne vinter er der kun 3 runder.

Løjpen der skulle løbes på var en 1 km rundstrækning man skulle gennemløbe 2-3 eller 4 gange afhængig af alder. Regnen silede ned hele dagen, så det var en lidt ”kedelig” oplevelse ville mange nok mene. Man skulle op ad ”bjerget” en gang på hver runde – og havde man ikke pigsko på, så var det en meget krævende opgave at kæmpe sig op ad det meget glatte mudder – måske lidt unfair for især de yngste hvor mange ikke løb i pigsko.

Amager havde tilmeldt 41 unge – 9 havde meldt på forhånd at de ikke kunne deltage i det første løb – men meget flot at alle øvrige 32 mødte frem trods det kedelige vejr. 2 måtte udgå med sygdom i kroppen – så 30 kom igennem strabadserne. Ialt var der 210 deltagere i de 3 løb.

Ud over den individuelle konkurrence hvor ens 2 bedste løb tæller med, er der også en holdkonkurrence i alle grupper – her tæller alle 3 runder med, samt en klubkonkurrence, hvor det hele tæller med.
Det er meget tæt i toppen af klubkonkurrencen med denne stilling:
FIF 2392
Sparta 2189
Amager 2111

Lidt om de enkelte grupper:
D7.
det var første gang at de 6-7 årige kunne være med. Amager havde 3 friske drenge med – Felix blev nr 3 og holdet blev nr 2 – det var i sagens natur første gang drengene prøvede denne slags løb – men Luca og Marc klarede sig også flot igennem.
D9
Her stillede desværre kun Maximiliam op og blev nr 15 – Alexander måtte udgå.
P9
Her havde vi hele 5 meget friske piger med – alle debutanter i Vinterturneringen – Lykke Fauerskou var hurtigst af de 5 – men holdet fik en flot 2.plads.
D11
Her var der 4 drenge på holdet – Vagn blev nr 2 – Harry nummer 5 – Alfred nr 6 og Johannes nr 12. Samlet blev det til en meget flot 1.plads for hold.
P11
Også her var der et hold med – Flora (6) – Ida (11) og Emma (23). For hold blev det til en 3.plads og 135 point.
D13
Her var der flere afbud, så kun Emil Lund stillede op – fik en fin 9.plads af de 34 drenge. Mon ikke der er hold med næste gang.
P13
Her havde Amager hele 9 piger med – som alle kæmpede sig igennem mudderet og vandet. De hurtigste var Johanne (6) – Thit (11) og Estha (12). For hold blev det flot 1.plads – og med 3 hold hele 411 holdpoint.
D15
Daniel Lund og Marius Hansen til start. Daniel fik en fin 8.plads – og Marius blev dårlig og måtte udgå på sidste runde.
P15
Her var 3 friske piger med. Anna Andersen flot nummer 5, Ada Thyrsted nummer 11 og Naja Lildtholdt nr 30 – for hold blev det en 4.plads og 130 point.

Se resultater og stillinger HER
Find hold og klubstilling ved at trykke på hold – og klubstilling i teksten

Tak til alle de mange forældre der bakkede op om arrangementet.

Næste runde finder sted i Korsør den 23.februar. Håber alle kan være med igen.

Se resultater HER

3 meget friske 8/9 års piger – Ellinor, Lykke og Augusta.

Anna Andersen på vej igennem mudderet på “Bjerget”.

Ada Nissen Thyrsted

Naja Lildholdt i flade sko.

Daniel Lund

Annsofia Madsen

Lykke Faurskou