Mandag den 2.oktober blev sæson 2017 lukket med løb nummer 173 i rækken af løb i den 25.sæson siden det første løb i maj måned 1993.
Regn det meste af dagen var afløst af opklaring inden løbet – men en kort byge skulle lige drille midt i løbet, så der var kølige dråber undervejs til at vaske sveden af. Holdt dog op så der var en hel del til præmieoverrækkelserne efter løbet.

Denne gang havde 532 løbere alligevel løbere fundet vej til løbet, fordelt med 222 kvinder og 310 mænd. Også denne gang en del nye løbere – velkommen til alle. Hurtigst hos mændene var Frederik Skov Olsen i 26.25 min, 1 sek før Janos Hethey. Theresia Schnurr var hurtigst hos kvinderne med 31,45 min.
Samlet over året kan vi år glædelig vis konstatere en kun meget lille nedgang i deltagertallet.

Der var også rigtig mange jubilarer denne gang med mange løb på bagen. Willy Petersen, Annette Friis Nielsen og Annelise Beck løb alle deres løb nummer 100. Jann Tietze og steggen Frandsen rundede 50 løb og Steffen Gregersen, Niels Berner, Søren Rosenberg, Mikkel Ladegaard og Tina Skovgaard Madsen løb nummer 25 – tillykke til alle

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året, og være tilmeldt serien. Efter løbet blev der overrakt præmier til nr 1-2-3 i den samlede konkurrence. De få der ikke var til stede bliver kontaktet.
Der er mere end 500 der har et serieresultat i år.
I ventetiden blev der serveret der ølprøver fra Mikkeller Bryggeri og sodavand – stor tak til MIKKELER.
Der blev udtrukket 6 vindere af gavekort på 1000 kr til Intersport blandt alle serietilmeldte med mindst 4 løb.

Der blev udtrukket 15 vindere af gavekort på 200 kr. til Green Mango som er løbets hovedsponsor – Kæmpe TAK til Green Mango for deres medvirken omkring løbet.

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Den samlede slutstilling kan ses HER

Se Top 10 listen HER

Se billeder fra Henrik Madsen HER

har Du kommentater, ris, ros eller forslag til løbet er du meget velkommen til at skrive til amageratletik@email.dk

Lidt reklame for et andet af klubbens løb, hvor det handler om 5 & 10 km.
Tårnbyløbet finder sted onsdag den 11.oktober kl. 17.30 – læs om løbet andet sted på sitet – og tilmeld dig online nu her: www.events4u.dk 

Stor tak til alle for Jeres deltagelse i årets løb – overskud for arrangementerne går primært til klubbens store ungdomsarbejde med godt 200 unge/børn.

PÅ GENSYN næste år med første løb den 8.april 2018