Onsdag den 7. oktober afholdt Amager Atletik Club i samarbejde med Tårnby Kommune dette årlige løb for 8. gang.

Start og mål fandt som de sidste år sted ved SundhedsCenter Tårnby, på DAF opmålte ruter som de sidste år.

Det mest positive man kan sige om vejret var at det holdt tørvejr, for der blæste en ret kraftig og strid blæst fra SØ, som gjorde de 12-13 grader endnu køligere.

Hos herrerne vandt Anders Legarth Schmidt i tiden 16,58 min. På 10 km vandt Jakob Hansen i tiden 35,46 min. Line Søderlund vandt 5 km hos kvinderne som hun også gjorde sidste år – dog 26 sekunder langsommer i år, i tiden 18,49 min. Louise Tietze fra Amager Atletik Club vandt hos kvinderne i for hende personlig rekord 41,23 min.

Deltagerantallet var samlet set en del under sidste års store deltagerrekord, nu med 379 i må. Ud over disse var der også en hel del der gik en rute i stedet for. På grund af en lille misforståelse, så gik disse også i mål sammen med løberne, derfor vil der blandt løberne også været registreret en del af dem der gik en rute.

Som arrangører var vi tilfredse med løbets afvikling, hvis Du har ros eller ris, er Du velkommen til at skrive til amageratletik@email.dk.
Skriv til samme hvis du har fejl eller rettelser til resultatlisten.

Tak for din deltagelse i dagens arrangement.

Stor tak til de mange officials fra Amager Atletik Club samt sundhedsteamet fra SundhedsCenter Tårnby, som gjorde afholdelse af løbet muligt.
Også tak til Banknordic og øvrige sponsorer af frugt, vand og præmier.

Du kan se billeder fra Robert Fedder HER

Samt hos Michael Hyllested HER

Resultatlisten kan ses HER

Med afvikling af dette løb arrangerer Amager Atletik Club ikke flere løb i år. Starter op igen til april igen med Christianshavnermilen.