Tirsdag aften den 3.marts havde 7 friske børn valgt at tage til Spartas Børnestævne på Østerbro i stedet for at tage til almindelige træning. 
For Marc (D7) og Anna (P9) var det første stævne, mens det var 2. stævne for Almas (P9) vedkommende. Felix og Storm (D7) samt Sebastian og Alexander (D9) var i denne sammenhæng nogle erfarne herrer. 
Marc og Anna gik spændte men friske til konkurrencen: Marc blev samlet nr. 8 i 40 m løb og kom ud af startblokken i flot stil, selvom det var første gang, han prøvede det. 
Anna glemte desværre i sit 40 m løb at have fokus på målstregen, men havde 3 fine spring i længde, hvor bedste forsøg var på 1.78 m. 
Alma havde tre gode forsøg i kugle og var kun 1 cm fra at støde 2 m med sit bedste forsøg på 1.99 m. 
Felix blev samlet nr. 3 i 40 m med en tid på 8.38 sek og samlet nr. 5 i længde med et spring på 2.41 m. 
Sebastians tid på 7.96 sek rakte til en samlet 7. plads i 40 m og et god stød på 3.47 m placerede ham som nr. 6. i kugle. 
Storm var suveræn vinder i længdespring med 3.11 m, næste 50 cm længere end nr. 2., også i 40 m var han hurtigst med tiden 7.30 sek. 
Sidst men ikke mindst blev det til 3 tredjepladser for Alexander i 40 m, længde og højde – han var især tilfreds med at have sat PR i såvel længde (3.05 m) som højde (0,96 m). 
Det var en fornøjelse at se nogle glade børn gå på med krum hals til stævnet, og vi håber at se dem igen (sammen med mange flere) til sommersæsonens stævner. Jeg er sikker på, at de børn, der deltog i stævnet, vil fortælle, at det slet ikke er så farligt – faktisk er det en god måde at få afprøvet i “den virkelige verden”, hvad vi øver, når vi træner i hverdagen.

Elisa Thyrsted