Lørdag den 9.september havde klubben arrangeret familietur til Bon Bon land.
41 børn og forældre havde taget imod tilbudet og drog sydpå kl. 9 i biler.
Vejrudsigten så ikke så lovende ud, der var lovet en del regn – og det holdt desværre stik, så det regnede let fra middag, for siden at tage til i styrke og ende i kraftig regn.
Det havde nu ikke den store indvirkning på aktiviterne – det dårlige vejr betød at der ikke var så mange gæster, så der var stort set ingen ventetid på de mange forlystelser, modsat tidligere år hvor det meste af tiden gik med at stå i kø.
Dette betød bl.a. at Carl snuppede ikke mindre en 16 ture i Vildsvinet – en af de vildere prøvelser – og Line og Ida fik lov at tage hele 18 omgange alene i Viktor Vandorm – sidende forrest – ingen andre skulle ud i regnen. Tror aldrig nogen af de unge har taget så mange ture på en dag før.
Midt på dagen var der en kæmpe stående buffet med frikadeller, pølsehorn, kylling, pastasalat, kartoffelsalat, frugt, grønt og kager i lange baner – inden de unge skulle ud til 2. halvleg.
Det var ikke sikkert at alle forældre syntes det var lige sjovt i regnen, men det virkede som om de unge havde en super dag i parken, trods det våde vejr.
Kl. 16 gik turen retur til Amager i regntåger på motorvejen.
Stor tak til alle forældre, som bidrog med kørsel og bidrag til buffetten.