Kalenderen siger juli, og Christianshavnermilens fjerde løb er overstået. Mange var afsted på ferie, men i underkant af 600 var likevel tilmeldte, der i underkant af 300 gennemførte.

Det var en flot mandag eftermiddag med gladere løbere, og dejlig temperatur for løbning.
Louise Tietze vand kvindeklassen som de tidligere løb, med hendes bedste tid så langt. Herreklassen blev vundet af Christopher Meulengracht.

Også denne gang var der flere som løb sig ind på top 10 alle tider. Morten Eklöf Risager løb sig ret ind til første plads i mænd 40-49 år. I tillæg løb Henry Olsen sig ind i top 10 mænd 50-59 år, Bo Antvorskov forbedret også sin tid på top 10 listen i mænd 60-69 med sin bedste tid foreløbig i år. Godt løbes det også i mænd 70 +, der bedste tid af Kjeld Rasmussen på gode 36.27 og Anette Grønkær med 46.11. Birgitte Rubek forbedrede også sin bedste tid på top 10 listen i kvinder 50-59.

Billeder fra løbet findes her

Alle resultater findes her. Finder du mangler eller fejl, så send os gerne en mail på amageratletikclub@gmail.com. PS! Herrernes resultater fra løb 3 er midlertidig væk, men vi håber Sportstiming fikser det i løbet af et par dage (dog ingen grund til bekymring – de er trygt lagret andre steder også).

Sammenlagt tider efter fire løb kommer i løbet af juli måned.

God sommer til alle løbere! Håber vi ses til næste løb den 8. august 🙂