Mandag den 6.august afholdt Amager Atletik Club årets 5. løb i rækken af Christianshavnermil. Løb nummer 179 i rækken af løb i den 26 .sæson siden det første løb i maj måned 1993.
Den helt usædvanlige sommer fortsætter jo bare videre og videre – dog ramte vi en aften hvor det dog for en sjælden gang var næsten overskyet, og der faldt endda nogle hundrede dråber regn undervejs – men alligevel 22-23 grader under løbet – så lidt lun affære med næsten vindstille.

521 løbere kom i mål, fordelt med 212 kvinder og 309 mænd – så der er åbentbart stadig mange på ferie. Men mange nye med denne gang – velkommen til alle.

Hanna Leemreize var denne gang hurtigste kvinde med tiden 31,29 – hos mændene var Jesper Andkær Larsen med 26,01 min hurtigst.

Der var kun nogle få jubilæer denne gang. Pia Hansson løb sit løb nummer 75, Søren Lauritsen løb nummer 50 og Kate Hansen og Dorthe Wiuf Nielsen løb nummer 25.

Desværre var der også denne gang nogle kvinder der løb sammen med mændene.
Der var også flere herrer der startede med et kvindenummer på brystet – det skaber en del problemer at nogle få vil spare et startgebyr på denne måde.
Faktisk også et par deltagere der brugte et startnummer fra sidste år – den går altså ikke.
Husk at hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start.
Husk også altid at startnummeret altid skal sidde på brystet og ikke på ryggen eller låret.

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året, og være tilmeldt serien.

Der blev udtrukket 15 vindere af gavekort på 200 kr. til Green Mango – stor tak til Mathias fra Green Mango for doneringen.

Der blev fundet en Cykelhjelm – er det dine så skriv til ovenstående.

Lidt reklame for to andre af klubbens løb.
I anledning af Christianshavns 400 års jubilæum, afholder vi et Jubilæumsløb der finder sted fredag den 17.august kl. 18.30 – og vil være starten på en weekend med mange aktiviteter på Christianshavn. Løbet er samme rute som Christianshavnermilen. Flot medalje til alle.
Læs om løbet andet sted på sitet – tilmelding kan ske nu via www.runracer.dk

Dagen efter afholder klubben Børnemilen for børn og unge indtil 15 år. På plænen ved Christmas Møllers Plads lørdag den 18.august kl. 15. Inden da kan man også lave lidt sprint og kast. Læs om arrangementet andet sted på sitet.

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Samlet stilling efter 5 løb kan ses HER

Billeder fra Henrik Madsen kan ses HER

På gensyn til næste løb der er den 3 september kl 18.30