Mandag den 4.juli blev løb nr. 163 i rækken af løb i den 24.sæson siden det første løb i maj måned 1993 afviklet.
Også denne gang var der gode forhold til løb – frisk vind fra vest, halvskyet og omkring 17-18 grader varme. Så igen var der en del der benyttede de gode forhold til at forbedre deres årsbedste tid. Der var en hel del ferierende der deltog i løbet for første gang – velkommen til alle.
Se den opdaterede Top 10 liste HER

514 løbere kom i mål denne gang, fordelt med 223 kvinder og 291 mænd. Selvfølgelig færre end årets øvrige måneder – det er jo trods alt sommerferietid.

Der var også denne aften flere der havde løbsjubilæum. Thomas K Jensen rundede 75 løb.
Rasmus Jakobsen, Erik Larsen og Birgitte Ludvigsen rundede deres løb nummer 50. Endelig løb Benjamin Risum, Pia Myrlund, Benny Krogsgaard, Jan Christensen, Robert Jakobsen og Karin Sørensen løb nummer 25.

Desværre var det igen ikke alle der fulgte en af de ellers simple regler der er omkring løbet. Rigtig mange damer startede også denne gang desværre sammen med mændene – vi skal endnu engang bede alle kvinder starte ved kvindestarten – det laver “rav” i resultatlisten ellers, og skaber en masse ekstra arbejde. Et par herrer løb igen med et startnummer fra sidste år.
Husk at hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start.

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året.

Der kan ses en samlet stilling efter 4 løb. Alle med 3 eller 4 løb er med på listen. Dem med 4 er ranket først. Men meget kan jo ske resten af året.
Se samlet stilling HER

Der kan købes Nike løbe t-shirt i teltet for 100 kr.

Tak til Green Mango som der var 10 heldige der vandt et gavekort på 200 kr til.
De dejlige vandmeloner var sponseret af Rema 1000 på Kastrupvej.

Lidt reklame for et andet af klubbens løb.
Klubben afholder Børnemilen lørdag den 20.august. Læs om løbet andet sted på sitet.

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Fotografen holdt sommerferie ved dette løb.

På gensyn til næste løb der er den 1.august kl. 18.30