Mandag den 12.juni blev løb nummer 169 i rækken af løb i den 25.sæson siden det første løb i maj måned 1993 afholdt.
En noget frisk vind og en lille byge sidst i løbet, garneret med 17-18 grader i luften var hvad der blev budt til dagens deltagere.

637 løbere kom i mål, fordelt med 262 kvinder og 375 mænd – sikkert en del kvinder der løb Kvindeløb samme aften.
Ingen fik denne gang presset sig ind på top 10 listerne – mon ikke vinden spillede ind.

Louise Tietze var igen hurtigste kvinde med tiden 30,28 min – Michael Jeppesen var hurtigste herre med 25,00 min. min. Men de 3 første herrer havde et tæt race.

Dagens jubilarer var denne gang med hele 100 løb Jens Hansen og Lis Krøner. Cathrine Brandt rundede 50 løb. Mette Fürstenberg, Niels Christian Bang, Jakob Petersen, Søren Kofoed Sørensen, Thomas Olorenshaw og Michael Hartmann løb alle løb nummer 25

Desværre var der nogle få der ikke kendte reglerne der er omkring løbet. Nogle damer startede sammen med mændene. Et par herrer løb på et “lånt” damenummer. Husk at hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start. Husk også altid at startnummeret altid skal sidde på brystet og ikke på ryggen eller låret.

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året, og være tilmeldt serien.

Der kan købes Nike løbe t-shirt i teltet for 100 kr.

Der blev udtrukket 15 vindere af gavekort på 200 kr. til Green Mango blandt dagens deltagere – tak til Green Mango.

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Samlet stilling kan fra og med næste løb findes under løbet her på sitet.

Lidt reklame for et andet af klubbens løb. Ørestadsløbet finder sted onsdag den 21.juni kl. 18.30 med 10 km og 1/2 maraton på meget naturskønne ruter på Fælleden, Valby, Hvidovre med start og mål ved Fields. Der benyttes engangschip i startnummeret her. Tilmelding kan ske nu hos www.events4u.dk, og ellers hos Englandsvejsen tømmerhandel frem til 20.juni og endvidere på dagen før start.

Billeder fra Robert Fedder kan ses HER

På gensyn til næste løb der er den 3.juli kl. 18.30