Mandag den 1.juni blev sæsonens 3. Christianshavnermil afholdt. Løbet var løb nummer 155 i rækken af løb i den 23.sæson siden det første løb i maj måned 1993.

Selvom der ikke har været meget sommer endnu, fik vi da noget der mindede lidt om det denne aften. Kun let sydvestlig vind, mest sol og 16-17 grader, så det var ret perfekt vejr til en løbetur. Denne aften deltog der 728 løbere fordelt med 307 kvinder og 421 mænd. Igen var den ældste gruppe meget flot dækket med hele 72 i mål i gruppen +60 år. Man kan se at der var rigtig mange der løb deres bedste tid i år under de gode forhold.

Der var også denne aften mange der havde løbsjubilæum. Helle Lysgaard rundede de 75 løb. Susanne Wieslander, Jimmy Andreasen, Kirstine Brink og Ida Kjems kan se tilbage på 50 løb. Nina Nielsen, Dimitra Vasilara, Niels Lauridsen, Marianne Rasmussen, Anne-Grethe Petersen, Martin Dam og Søren Møller Nielsen passerede 25 løb.

Desværre var der igen en hel del der ikke fulgte nogle af de regler der er omkring løbet. Alt for mange damer startede sammen med mændene. Flere herrer løb med et “lånt” damenummer, og får så 10 minutter foræret og ville stå som vindere af løbet. Begge dele generer opgørelsen af resultatlisten temmelig meget, så en meget stor opfordring til at man følger de enkle regler for løbet. Husk hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start. 

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til: amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året.

Der kan stadig købes Nike løbe t-shirt i teltet for 100 kr.

Tak til Rema1000 – Kastrupvej 135 – som igen leverede æbler.

Hvis Du er frisk på et løb om et par uger, kan der opfordres til at melde sig til Ørestadsløbet den 13.juni.
10 km og 1/2 marathonløb på rene naturruter.
Se billedserie fra løbsruten HER
Læs mere om løbet andet sted på sitet.
Tilmeld dig hos www.events4u.dk eller hos Englandsvejens Tømmerhandel.

Billeder fra Henrik Madsen kan ses HER

Se resultatlisten HER.

På gensyn til næste løb der er den 6.juli.